Avatar
12 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Medewerker receptie Nijmegen 2019/082

Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel staan?

Wat ga je doen?

Uitvoeren van receptie- en administratieve werkzaamheden.

Waar ga je werken?

Het receptieteam aan de Nijmeegsebaan bestaat uit 4 receptionisten. Het team is het visitekaartje van Pro Persona Nijmeegsebaan en zit in gebouw de Sterrenberg. Op terrein vinden momenteel veel huisvestingsontwikkelingen plaats zoals verhuizingen en verbouwingen. Je werkt samen met de Avond/Nacht/Weekend hoofden en andere partijen zoals de externe zorgbeveiliging.

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over praktische werkervaring op een receptie. Je beschikt over MBO niveau. Je bent dienstverlenend, communicatief sterk en klantgericht. Je kan zelfstandig werken en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent administratief onderlegd en kan goed omgaan met hectische situaties.
Wij vragen om een flexibele inzet op onregelmatige tijden (incl. weekenden). Je werktijden worden in overleg met je leidinggevende en directe collega's ingepland.

Wij bieden

Een leuke werkplek met veel uitdagingen en een aangename collegiale sfeer. Wij bieden een tijdelijk dienstverband van 22-26 uur voor de duur van 10 maanden vanaf eind april 2019. Je wordt ingeschaald in schaal 25 van de CAO GGZ , €1571,00 - €2345,00.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Jansen, facilitair manager, 06 11 58 35 26

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-receptie-nijmegen-2019-082

Reactie termijn

26 maart 2019

12 March 2019  -  27 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.