Avatar
13 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Collega FACT-team kind en jeugd Nijmegen 2018/560

Voor het FACT team kind en jeugd Nijmeegse regiogemeenten zoeken wij een collega. Wij denken hierbij aan de functie SPV / Maatschappelijk werker / Begeleider / Gezinsbehandelaar.

Wat ga je doen?

Doel van Factteam Kind en Jeugd: het bieden van zorg aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) met langdurige psychiatrische problematiek en problemen op meerdere levensgebieden, waarbij de zwaarte van psychiatrische zorg (zowel qua intensiviteit als frequentie) kan variëren; het opschalen van hulp waar nodig, en afschalen waar mogelijk. Het is gericht op het voorkomen van crisis en opname, als ook op het voorkomen van problemen, overlast en zorg bij de burgers/in de wijken/gemeente.
Wij zoeken een collega die met ons wil gaan voor deze kinderen en jongeren en deze boeiende en uitdagende taak.

FACT (Function Assertive Community Treatment) is een organisatiemodel voor de behandeling, begeleiding en rehabilitatie van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problematiek op andere levensgebieden. Belangrijke kenmerken van FACT zijn: een multidisciplinair zorgaanbod, actieve benadering in de leefomgeving van de cliënt (assertive outreach), een gedeelde caseload en intensieve zorg van variabele intensiteit voor langere tijd.
Jeugd Fact vult een gat op in de zorg voor kinderen en jongeren met langdurige psychiatrische problematiek en problemen op meerdere levensgebieden. Door het Factteam Jeugd wordt intensief samengewerkt tussen de kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdzorg, verslavingszorg, volwassenpsychiatrie, de wijkteams en andere partijen. Hiermee wordt voorkomen dat gezinnen van het kastje naar de muur worden gestuurd of het overzicht en/of vertrouwen verliezen doordat ze met zoveel instanties te maken hebben.

Waar ga je werken?

FACT is een outreachende manier van werken. Het FACT team Nijmegen werkt in de hele regio, vanuit een centrale locatie.

Wat vragen we van jou?

Voor het FACT team kind en jeugd Nijmeegse regiogemeenten zoeken wij een collega. Wij denken hierbij aan de functie SPV / Maatschappelijk werker / Begeleider / Gezinsbehandelaar.

Je hebt een HBO opleiding en 4 tot 5 jaar ervaring.

Wij bieden

We bieden een contract voor bepaalde tijd voor 32 tot 36 uur. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden.

Salariëring afhankelijk van functie, kennis en ervaring.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Arjan Kampen, (06) 500 558 40.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn

27 maart 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/spv-fact-team-kind-en-jeugd-nijmegen-2018-560

13 March 2019  -  27 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.