Avatar
13 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Ambulant verpleegkundige Ouderen Nijmegen 2019/086

Ben jij die enthousiaste ambulante collega die ons team komt versterken?
Het Cluster Ouderen in Nijmegen is op zoek naar een stressbestendige ambulant verpleegkundige.
Het werk is veelzijdig waardoor je voortdurend moet schakelen in je houding en aanpak. Samen met je collega’s zet je elke dag weer een geweldige prestatie neer.

Wat ga je doen?

Er is geen dag hetzelfde voor een ambulant verpleegkundige van onze IHT. Je werkt outreachend, zowel binnen de reguliere zorg als ons IHT team en gaat dus veel bij mensen op huisbezoek. Samen met je collega’s in het team bepaal je wat het beste is voor de cliënt. Je beheert je eigen agenda en werkzaamheden; de doelgroep die we behandelen is zeer divers; alle psychiatrische ziektebeelden kunnen voorkomen.

Waar ga je werken?

Het cluster Ouderen bestaat uit psychiaters, artsen, psychologen, SPV’ers en verpleegkundigen, vaktherapeuten en paramedici. We zijn er als team voor de ouder wordende cliënt met psychiatrische problematiek en bieden ambulante behandeling, Intensive hometreatment (IHT), acute deeltijdbehandeling en klinische zorg.
IHT richt zich samen met de acute deeltijd op het voorkomen of verkorten van de opnameduur in een psychiatrische kliniek.
Je werkt veelvuldig samen met je collega’s van de deeltijd en kliniek, huisartsen en ketenpartners.

Pro Persona in Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.
Ons kantoor is gelegen op het terrein van pro persona op de Nijmeegsebaan en de Panovenlaan.

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 (HBO) succesvol afgerond en bent BIG-geregistreerd. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Inschrijving binnen het kwaliteitsregister V&VN is een pré.
Daarnaast houd je van uitdaging, onvoorspelbaarheid en afwisseling. Je kunt goed plannen en overzicht bewaren, je bent stressbestendig en flexibel. Je zoekt je collega’s actief op.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk voor de duur van een jaar. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden is een vast contract bespreekbaar.
FWG functiegroep: 50 (€2535,00 - €3467,00)
Werkdagen in overleg
Bij gebleken geschiktheid een carrière/ontwikkel perspectief bijvoorbeeld mogelijkheden tot de opleiding sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Esther Eilert, zorgmanager (06) 52691218.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn

29 maart 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/ambulant-verpleegkundige-ouderen-nijmegen-2019-086

13 March 2019  -  29 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.