Avatar
14 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Masterpsycholoog Kairos Arnhem 2019/091

Wat ga je doen?

Als masterpsycholoog ben je behandelaar onder verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog die regiebehandelaar is. Je werkt nauw samen met de regiebehandelaar. Je verzorgt samen met de regiebehandelaar intakes en behandelt patiënten. Je werkt intensief samen met je collega’s en verwijzers. Je ontvangt werkbegeleiding van een GZ-psycholoog.

Waar ga je werken?

Kairos is een reguliere GGZ-instelling en onderdeel van de Pompestichting. Zij biedt poliklinische forensische psychiatrische behandeling, waarbij het voorkómen van (nieuwe) delicten de belangrijkste doelstelling is.
Kairos kent de regio Arnhem en regio Nijmegen met een vestiging in Den Bosch. Daarnaast zijn binnen Kairos 2 forensische FACT-teams actief.
Je zult werkzaam zijn op de polikliniek in Arnhem.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

Wat vragen we van jou?

Je hebt je opleiding tot masterpsycholoog succesvol afgerond. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd. Je hebt een grote wil om samen te werken en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren. Je draait overdag mee in de bureaudiensten en draagt constructief bij aan het team waarbij je graag neventaken vervult. De werkdruk is best hoog, dat betekent dat je daar goed tegen moet kunnen. Het werken in dit team is uitdagend en vraagt een open houding. Daarnaast is het van belang dat je initiatief durft te nemen, maar ook je grenzen kunt bewaken.

• Je beschikt over psychologische vakkennis op academisch niveau;
• je hebt kennis van en inzicht in psychodiagnostisch onderzoek (blijkend uit een basisaantekening
  psychodiagnostiek) en psychologische en therapeutische behandelmethoden;
• je hebt kennis van het aanbod en de werkwijze van aanverwante vakgebieden;
• je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij en betrekt deze kennis in het eigen handelen;
• je beschikt over tact, een open en patiëntgerichte houding, empathisch vermogen, kunt een vertrouwensrelatie opbouwen met cliënt/patiënt en kunt deze motiveren en stimuleren;
• je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• je bent oplettend, volhardend en geduldig en integer en betrouwbaar.

Aantal jaren werkervaring: 1-2
Opleidingsniveau: WO

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 32-36 uur voor bepaalde tijd met ingang per zo spoedig mogelijk.
FWG functiegroep 60 €2793,00- €4355,00
Werkdagen in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé. Binnen de organisatie is er de mogelijkheid om door te groeien naar een opleidingsplek voor GZ-psycholoog.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact op met Walter Gerritsen 06 20 88 46 49

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.kairos.nl/vacaturebeschrijving/masterpsycholoog-kairos-arnhem-2019-091

Reactie termijn

28 maart 2019

14 March 2019  -  29 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.