Avatar
19 March 2019 - Dimphy van Heusden plaatste:

Seminar voor IT-professionals van zorginstellingen op 17 april 2019 in Amsterdam

‘Cloud in de zorg’

 

Woensdag 17 april 2019 organiseert MatrixMind het seminar ‘Cloud in de zorg’ voor IT-professionals van ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Bezoekers worden ontvangen in het geheel vernieuwde hoofdkantoor van Microsoft in Amsterdam. Gerenommeerde sprekers delen hun toekomstvisie op de gezondheidszorg en vertellen in dat kader over hun ervaringen met cloud. 

 

IT-ontwikkelingen in de zorg concentreren zich vandaag de dag rondom 4 grote thema’s: Mobility, Security, Data Management en Cloud.  De laatste doet geleidelijk haar intrede binnen de sector, aanvankelijk via Office365, maar de toepassingen worden steeds diverser. IaaS-, PaaS- en SaaS-diensten geven invulling aan de wens tot innovatie, elasticiteit, kostenbeheersing en het kunnen focussen op kernprocessen.

 

Sprekers zijn:

  • Philip Idenburg, auteur van ‘Diagnose 2025’ en ‘Diagnose Transformatie’, over tools die professionals kunnen inzetten bij de veranderende zorgvraag;
  • Menno Struik, Erasmus Medisch Centrum, over de uitrol van Office365 over alle Nederlandse academische ziekenhuizen;
  • Martin Vliem, Microsoft, over de zorgplicht voor de beveiliging van medische gegevens;
  • Jeen Beckers, Navara, AmbuSuite, over cloudtechnologie in de Nederlandse spoedzorg;
  • Tom Driessen, Radboudumc, over hun standaard cloudoplossing voor onderzoekers op basis van Microsoft Azure en over nieuwe oplossingen die de cloud biedt voor de uitdagingen in de zorg;
  • Almir Iriskic, MatrixMind, over alle do’s en don’ts bij de inrichting van een toekomstbestendige cloudomgeving.

 

Meer informatie over de sprekers en de thema’s waarover zij spreken, vindt uopde websitewww.cloudindezorg.nl. Na deelname aan dit seminar hebben bezoekers meer inzicht in de mogelijkheden van de cloud en de waarde die daarmee gecreëerd kan worden voor hun zorginstelling. 

 

Geïnteresseerden kunnen zich voor het seminar aanmelden via www.cloudindezorg.nl.

 

Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Microsoft, NetApp, PaloAlto en Equinix.

17 April 2019  -  17 April 2019
Seminar voor IT-professionals van zorginstellingen op 17 april 2019 in Amsterdam
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.