Avatar
20 March 2019 - afdeling P&O plaatste:

Jeugdzorgwerker D | minimaal 3 uur per week |

De flexpool van ’t Kabouterhuis bestaat uit jeugdzorgmedewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de diverse locaties. Je krijgt een contract van 3 uur per week, waarbij je afhankelijk van de aanvragen,  meer dan 3 uur per week wordt ingezet. Het kan ook voorkomen dat je gedurende een langere periode voor een vast aantal uren op een locatie wordt ingezet. Dit bijvoorbeeld ter vervanging van vaste medewerkers die met zwangerschapsverlof zijn.  

Functieomschrijving

Als jeugdzorgmedewerker bied je, aan jonge kinderen tot 7 jaar, complexe individuele en/of groepsbegeleiding en behandeling aan. Je bent verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen. Je registreert je uren in het zorgsysteem.

Wanneer je voor een langere vervanging op een locatie wordt ingezet bestaat de mogelijkheid dat je niet alleen op één van de locaties van ’t Kabouterhuis, maar ook in de leefomgeving van het kind zoals een kinderdagverblijf, school of bij het kind thuis. Bovendien ben je dan verantwoordelijk voor de doelgerichte observatie en begeleiding van zowel het individuele kind als van groepsprocessen, verzorg je voortgangsrapportages voor cliëntbesprekingen en onderhoud je contacten met ouders/verzorgers.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH, HBO-J, HBO-pedagogiek);

 • Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;

 • De ontwikkeling van jonge kinderen kent geen geheimen voor je. En je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen;

 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team;

 • Het is een pre als je ervaring hebt:

  • met de doelgroep jonge kinderen;
  • in een vergelijkbare functie binnen de jeugdzorg;
  • met de begeleiding van kwetsbare kinderen op kinderdagverblijven en/of scholen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid naar de diverse locaties van ’t Kabouterhuis te reizen. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO_Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van een opleiding en ervaring in schaal 7, minimaal € 2210,52 en maximaal € 3159,16 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en korting op OV‑jaarkaarten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, afdelingpeno@kabouterhuis.nl,  of telefonisch via 020-6445351.

 

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan voor 30 april 2019.  Dit doe je door het online sollicitatieformulier in te vullen. Open hier het sollicitatieformulier.

Vergeet bij het invullen van het sollicitatieformulier niet je motivatiebrief en CV toe te voegen. Binnen twee weken na de sluitingsdatum hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.