Avatar
29 March 2019 - afdeling P&O plaatste:

GZ-psycholoog

M.O.C. ’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind. Van preventie tot opvoedondersteuning tot psychiatrische zorg. Alles onder 1 dak georganiseerd.
M.O.C. ‘t Kabouterhuis is er voor het jonge kind (0-7 jaar) dat opvalt en extra hulp nodig heeft om een goede start te maken. Hulp verlenen doen we bij het gezin thuis, op het kinderdagverblijf, op school, of op een van onze locaties.

 

Voor locatie Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar een GZ-psycholoog voor 8 - 10 uur per week tot het einde van dit jaar.
 

Functieomschrijving
Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en (ambulante) behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen. Je bent de hoofdbehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, jeugdzorgwerkers en eventueel andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin: jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding, en je bent BIG-geregistreerd;

  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling  van jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als hoofdbehandelaar de regie te nemen in de behandeling;

  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;

  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;

  • Je werkt vanuit de IMH-visie;

  • Je kan uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;

  • Je bent bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen en/of geregistreerd bij de DAIMH als IMH-specialist;

  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en ervaring in schaal 12, minimaal € 3.431,71 en maximaal € 5.400,75 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, korting op OV‑jaarkaarten en opleidingsmogelijkheden.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies de Leeuw, Regiomanager Organisatie, a.deleeuw@kabouterhuis.nl / tel: 06-29600836 of via de mail:  afdelingpeno@kabouterhuis.nl .

 

Solliciteren

Enthousiast geworden om als GZ Psycholoog bij ‘t Kabouterhuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 12 april 2019. Reageren doe je via het online sollicitatieformulier. Vul HIER het formulier in. Binnen twee weken hoor je of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.