Avatar
1 April 2019 - Beverley Rose plaatste:

De Dag van de Ervaringsdeskundige 2019

Het programma voor de Dag van de Ervaringsdeskundige is rond en al bijna volgeboekt.

Mogelijke workshops:

Ervaringsdeskundigen veranderen de Zorg

In deze workshop bespreken we alle bestaande ideeën voor de aanstaande zorg-onderneming. Wellicht komen er nog nieuwe ideeën bij en iedereen geeft in deze workshop met stemrondes punten voor de uiteindelijk te starten nieuwe zorg-onderneming.

Ervaringskennis.nu: De Open Space!

Tijdens de Open Space bijeenkomst komen we samen om over thema’s rondom ervaringsdeskundigheid te discussiëren. Een Open Space bijeenkomst is eigenlijk een geperfectioneerde koffiepauze. Wat verklaart het succes van de koffiepauze? Je praat over dingen waarover je graag praat, met de mensen met wie je wilt praten, en zolang het interessant genoeg is. Dat zijn precies de spelregels van de Open Space en van deze workshop. Kom dus naar de open space en kom meepraten, denken en ervaren!

De Ervaringsdeskundige Quiz

De Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvED) maakt zich hard om een goede plek te creeren voor ervaringsdeskundigheid en om de positie van ervaringsdeskundigen sterker te maken. Zodat de ervaringsdeskundige zijn of haar activiteiten kan uitvoeren op gezonde voorwaarden. In de workshop vertellen we wat de Vereniging voor jou kan betekenen. En kun jij je “ei” kwijt door deel te nemen aan GEQ, de Grote Ervaringsdeskundigen Quiz, en toekomstige prioriteiten mee vormgeven.

Zie voor de totale daginvulling:

https://www.dvded.nl/2019/

 

 

 

 

 

 

11 April 2019  -  11 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.