Avatar
3 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ-psycholoog FACT 1 Nijmegen 2019/113

We zoeken een vindingrijke, flexibele, klantgerichte GZ psycholoog die affiniteit heeft met de EPA-doelgroep (ernstig psychiatrische aandoeningen).

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je samen met de psychiater van het team regiebehandelaar. Je hebt een eigen caseload waarin je de behandeling van cliënten afstemt met andere disciplines. Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het klimaat in het team.

Waar ga je werken?

Je werkt in een multidisciplinair FACT team bestaande uit SPV-ers, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, trajectbegeleider, GZ-psycholoog en een psychiater. Het FACT1-team werkt in regio Nijmegen (centrum, noord en regio Lingewaard).

FACT 1 is sinds kort samen met ACT en FACT-Vip verhuisd naar het centrum van Nijmegen met als doel om nog meer wijkgericht te kunnen werken.
We hebben en streven naar korte lijnen, met zowel collega’s als met ketenpartners. De sfeer is open, vriendelijk, vol verbinding én verscheidenheid. We maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

FACT1 is een onderdeel van het Zorgprogramma Psychose & EPA. Dit zorgprogramma is georganiseerd in 4 ambulante FACT (EPA)-teams, waarvan 2 teams voor de eerste psychose: ACT en FACT-VIP.
Er wordt gespecialiseerde behandeling geboden aan cliënten van 18 tot 65 jaar met een eerste psychose en vaak, complexe problematiek.
Het zorgprogramma is er op gericht om een vaak kwetsbare doelgroep een hoogwaardige kwaliteit van zorg te bieden, waarbij een goede samenwerking tussen teams, met ketenpartners en met het systeem rondom de cliënt hoog in het vaandel staan.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een GZ-psycholoog met behoorlijke dosis werk- en levenservaring, goed gevoel voor humor en beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en). Je bent een creatieve en kritische medewerker en je vindt het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn, voor het opbouwen en onderhouden van teamspirit.
Een ervaren professional die zich snel kan voegen in de (FACT-) team processen en samen met het team en collega regie behandelaren de goede keuzes kan maken in 24 uur per week.

Wij bieden

Wij bieden jou een dienstverband van 24 uur per week voor bepaalde tijd met intentieverklaring, met een bruto maandsalaris in FWG 65 (€3266,00 - €5126,00), afhankelijk van opleiding en ervaring. Het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Qlisa Wesseling, zorgmanager 06-50037465.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn
1 mei 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/gz-psycholoog-fact-1-nijmegen-2019-113

3 April 2019  -   2 May 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.