Avatar
10 April 2019 - Mariƫtte Nelissen plaatste:

Experts delen kennis op CCE Podium

Op donderdag 23 mei is er een nieuwe ronde van CCE Podium. CCE-consulenten delen er hun kennis en ervaring over belangwekkende thema’s rond probleemgedrag. Van hun presentaties worden opnames gemaakt die later dit jaar online te zien zijn. Het idee om kennis op deze manier uit te wisselen is geïnspireerd op de welbekende TED talks.

Wie zijn de sprekers   
In totaal zijn er acht sprekers. Een van hen is Arien Storm, kinder- en jeugdpsychiater. Titel van haar bijdrage is 'Vermaatschappelijking vraagt om een zelfbewuste hulpverlener'. Daarnaast spreekt Karlijn Vermeulen, kinder- en jeugdpsychiater, over 'Medicatie-op-maat'. 

Opnames bijwonen?
Altijd al een keer de opnames willen bijwonen van CCE Podium? Dat kan! Geïnteresseerden zijn welkom op donderdag 23 mei van 12.00 tot 18.00 uur in Grand Café De Haven in Zwammerdam). Het is mogelijk om één of twee rondes bij te wonen. Deelnemerskosten per ronde bedragen €35. Aanmelden kan tot 8 mei via dit formulier

Kijk hier voor meer informatie

23 May 2019  -  23 May 2019
Experts delen kennis op CCE Podium
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.