Avatar
10 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ psycholoog ASS&ADHD Nijmegen/Rivierenland 2019/121

Er is werk aan de winkel en we zijn ambitieus. Maar samen met jóu komen we er wel! Tenminste, als jij de
GZ psycholoog, 24-36 uur per week bent, die ons team/onze teams komt aanvullen.

Wat ga je doen?

Binnen team ontwikkelingsstoornissen ben je regiebehandelaar, voer je intakegesprekken, werk je samen met een collega aan 1 dagsdiagnostiek en voer je behandelingen uit. Wij onderscheiden ons van andere instellingen doordat we ons ook richten op de comorbiditeit, naast de ontwikkelingsstoornis. Zo worden de depressie, angststoornissen en emotieregulatieproblemen mee behandeld, volgens de richtlijnen. Daarnaast geef je supervisie en werkbegeleiding aan opleidelingen en masterpsychologen.
Omdat het zorgaanbod voor cliënten met ontwikkelingsstoornissen nog verder uitgebreid wordt, heb je alle ruimte om mee te ontwikkelen en je kennis, ervaringen en kwaliteiten in te zetten voor ons uiteindelijke doel: onze horizon verbreden door ons in de regio samen sterk te maken voor deze doelgroep.
Indien je interesse uitgaat naar meerdere zorgprogramma’s kan het dienstverband gecombineerd worden met angst-PTSS-dwang (paniek en dwang worden volgens intensieve behandeling FOCUS behandeld en PTSS volgens ITB) of stemming (individuele behandeling en/of groepsbehandeling). 

Waar ga je werken?

Het team Ontwikkelingsstoornissen bestaat uit een psychiater, 2 GZ psychologen, een masterpsycholoog een klinisch psycholoog, twee PIOG’s en een SPV.

Pro Persona Rivierenland is een kleine en vernieuwende locatie in Tiel (ongeveer 130 medewerkers), waar iedereen elkaar kent. We hebben korte lijnen, de deuren staan open en het werk wordt in goed overleg en zorgvuldig verdeeld. Rivierenland maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste GZ psycholoog met ervaring in het behandelen van cliënten in de BGGZ en/of SGGZ en bent opgeleid in CGT. Je kan goed samenwerken en werkt methodisch en gestructureerd.

Wij bieden

Een leuke werkplek met gevarieerde werkzaamheden. Pro Persona heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor extra km vergoeding woon-werk verkeer en regelingen voor onder andere fiets, sportabonnement en pc-privé. Je werktijden en -dagen spreken we af in onderling overleg.

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een dagje meelopen, neem contact op met Sonja Loman, zorgmanager, 06 12 03 94 30 of vraag naar de programmaleider Karolien Vonhogen, (0344) 65 67 41.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/gz-psycholoog-ass-adhd-rivierenland-2019-121

Reactie termijn

18 juni 2019

10 April 2019  -  19 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.