Avatar
11 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Klinisch Psycholoog Persoonlijkheid Nijmegen 2019/120

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding en supervisie aan opleidelingen. Wetenschappelijk onderzoek maakt –in welke vorm dan ook- een substantieel onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden.
Tevens ben je de inhoudelijk specialist die het team aanstuurt en eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de behandeling. Je bent bovendien voorzitter van het multidisciplinair overleg. Het uitvoeren van Second Opinions kan tot de mogelijkheden behoren. Tot slot ben je steun en toeverlaat voor je collega’s en opleidelingen en geef je supervisie en scholing binnen en buiten de eigen afdeling.

Als klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de intake, diagnose en behandeling van onze cliënten. Je voert zowel individuele als groepsbehandelingen uit. In het team Stemming willen we gaan werken met schematherapie, en zien daarbij een leidende rol voor jou weggelegd. Ga je werken voor het team Persoonlijkheidsstoornissen, dan kan je gevarieerde vormen van psychotherapie geven en ben je daarnaast aandachtsfunctionaris diagnostiek: je houdt het overzicht op de aanvragen en bent een vraagbaak voor de opleidelingen.

 

Waar ga je werken?

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Behandelen, onderzoeken en innoveren vragen om ambitie. Een succesvol afgeronde opleiding tot en ervaring in het werken als klinisch psycholoog met bijbehorende registraties en aantoonbare affiniteit met wetenschappelijk onderzoek zijn dan ook vereist. Lidmaatschap van de VGCT en kennis van EMDR en Schematherapie zijn een pré. Net zoals het ontbreken van een ‘9-to-5’-mentaliteit. Je bent tegelijkertijd zakelijk en invoelend, proactief en constructief kritisch als dat nodig is en je zet je, net zoals je collega’s, onophoudelijk in voor onze cliënten en ‘de zaak’. Het verwachtingspatroon en de werkdruk zijn best hoog, en dat betekent dat je goed tegen hectiek en dynamiek moet kunnen.

Je hebt uiteraard je opleiding tot klinisch psycholoog succesvol afgerond. Voor Stemming geldt daarnaast dat affiniteit en ervaring met schematherapie vereist is. Je bent zorgvuldig en gestructureerd. Je hebt een grote wil om samen te werken en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren. Je maakt van je hart geen moordkuil en draagt constructief bij aan het team. De werkdruk is best hoog, en dat betekent dat je goed tegen hectiek en dynamiek moet kunnen.
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Aantal jaren werkervaring:3-4 jaar
Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 24-28 uur. Het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep 70 €3965,00 - €6188,00
Werkdagen in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Arjan Kampen, zorgmanager, 06 50 05 58 40

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/kp-persoonlijkheid-nijmegen-2019-120

Reactie termijn

24 april 2019

11 April 2019  -  25 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.