Avatar
11 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

SPV/PSB Kairos Den Bosch 2019/128

Wat ga je doen?

Realiseren van psychosociale doelstellingen in de hulpverlening, behandeling, begeleiding, consultatie, preventie en dienstverlening ten behoeve van patiënten en hun sociale omgeving met betrekking tot het omgaan met het ziektebeeld/de psychiatrische aandoening en ter voorkoming c.q. vermindering van het delict gevaar.
Om de behandeling van patiënten te vernieuwen en te verbeteren, neem je deel aan teamvergaderingen en behandelplanbesprekingen.

Waar ga je werken?

Kairos is een reguliere GGZ-instelling, onderdeel van de Pompestichting, en biedt poliklinische forensische behandeling waarbij het voorkómen van (nieuwe) delicten de belangrijkste doelstelling is. Kairos opereert in de regio Arnhem en Nijmegen en heeft onder andere een vestiging in Den Bosch. Daarnaast zijn er binnen Kairos 2 forensische FACT-teams actief. Je zult werkzaam zijn op de polikliniek in Den Bosch.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

Wat vragen we van jou?

Gevraagde achtergrond: SPH/MWD met forensische ervaring en/of ervaring in de verslavingszorg.
Behandel- en trainingservaring zijn een pré.
Aantal jaren werkervaring: 2-3
Opleidingsniveau: HBO

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met zo spoedig mogelijke ingang.
FWG functiegroep 55 (€2407,00 - €3894,00)
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering 8,05%, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Tanja Bunnik, regiomanager 06 22 55 66 06.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.kairos.nl/vacaturebeschrijving/spv-psb-kairos-den-bosch-2019-128

Reactie termijn

1 oktober 2019

11 April 2019  -   2 October 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.