Avatar
11 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Systeemtherapeut Kinderen en Jeugd Ede 2019/092

Systeemtherapeut Kinderen en Jeugd Ede 2019/092

Wat ga je doen?

We zoeken een ervaren hulpverlener die als systeemtherapeut samen met onze ketenpartner de groep “Kinderen uit de Knel” kan geven. De methode "kinderen uit de knel" richt zich op kinderen en ouders die te maken hebben met een complexe scheiding.
Daarnaast zal je binnen het zorgprogramma jeugd systeemtherapeutische behandeling en interventies uitvoeren; daartoe leg je contact met kinderen en hun ouders, je sluit aan bij hun hulpvraag/ leefwereld en bouwt een therapeutische relatie met kinderen en hun ouders/verzorgers. Je voert systeemtherapeutische observaties uit en stelt systeemdiagnostiek op gericht op interactiepatronen in het systeem.
Je participeert in het multidisciplinair overleg van het behandelteam en biedt consultatie en advies aan teamleden in het kader van het systemisch werken.

Waar ga je werken?

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.
Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

De afdeling Jeugd in Ede maakt deel uit van de RCG Veluwe Vallei in Ede. Wij bieden ambulante behandeling aan kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep 3-18 jaar met ernstige psychische en psychiatrische problematiek. De afdeling kenmerkt zich door de ontwikkeling van nieuwe zorgvormen passend binnen de hulpvraag van de cliënt en de maatschappelijke ontwikkelingen. Onze focus is gericht op de internaliserende problematiek waarin wij ons verder willen profileren.

Ons team kenmerkt zich door een prettige werksfeer met een open werkhouding zowel ten opzichte van de cliënt als ten opzichte van de collega’s. We werken nauw samen met andere ketenpartners, hulpverleners en instanties die bij de cliënt betrokken zijn (daarnaast ook onder andere in verband met de Transitie Jeugdzorg). Naast de SGGZ bieden wij ook BGGZ jeugd.

Wat vragen we van jou?

- Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld maatschappelijk werk, SPH of SPV, met, indien van toepassing, de daarbij behorende BIG registraties.
- Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding systeemtherapeut en bent erkend lid van de NVRG. Het hebben gevolgd van de scholing "kinderen uit de knel" is een pré.
- Je hebt bij voorkeur minimaal 3-5 jaar ervaring binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en ervaring met crises.

Je beschikt over de volgende competenties: je bent innovatief, proactief, gericht op samenwerking, flexibel en gevoel voor humor.

Wij bieden

- Een arbeidsovereenkomst voor 18 tot 24 uur voor de duur van een jaar met de intentie om te verlengen. Interne kandidaten behouden hun basiscontract bij hun eigen afdeling.
- De inschaling is afhankelijk van de vooropleiding en ervaring, ter indicatie: FWG 55 (€2407,00 - €3894,00)bruto per maand.
Pro Persona heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voorbijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Iris de Vries, zorgmanager (0318) 433 561 of 06 15 45 96 45.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Conform de werving- en selectieprocedure zullen nu interne en externe sollicitaties tegelijkertijd in behandeling worden genomen.

Reactietermijn: 30 juni 2019

Je solliciteert via onze eigen website via deze link:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/systeemtherapeut-kinderen-en-jeugd-ede-2019-092

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Vacaturekenmerken

Min aantal uren p/wk: 18,00

Max aantal uren p/w: 24,00

Contracttype vacature

Bepaalde tijd met intentieverklaring

FWG-schaal: 55 (€2407,00 - €3894,00)

Type functie

Werkniveau: HBO

Werkervaring: 3-4 jaar

Opleidingsniveau: HBO

11 April 2019  -   1 July 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.