Avatar
11 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Zorgcontroller Zorgregistratie en Facturering Wolfheze 2019/024

De uitdaging: Op weg naar zorg in control!

Ben jij al enige jaren actief binnen de (zorg)administratie en voel je de ‘drang’ om meer invloed uit te oefenen op de inrichting van procedures t.b.v. de registratie en declaratie? Dan is dit wellicht dé functie voor jou.

Binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zijn innovaties en nieuwe wet- en regelgeving aan de orde van de dag. Jij weet als professional de risico’s in de zorgregistratie in kaart te brengen en te beheersen. Dit allemaal om de geleverde zorg: juist, tijdig en volledig te kunnen factureren.

Wat ga je doen?

Controle op en risicobeheersing van registratie en geleverde zorg wordt steeds belangrijker. Samenwerking met de eerste en derde lijn (intern) aan de ene kant, maar ook met de zorgverzekeraar aan de andere kant (extern) is volop in ontwikkeling. Als medewerker zorgcontrol verwachten we een grote bijdrage van jou aan de ontwikkeling van controles en risicobeheersing en in standhouding van bestaande.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden:
• Analyse van fouten en potentiële (financiële) risico’s en rapportage hiervan naar directie en management.
• Op basis van risico analyses verbetervoorstellen uitwerken en implementeren
• Mede ontwikkelen van risicobeheersing en –analyses

Waar ga je werken?

Pro Persona, is een grote ggz-instelling met meer dan € 220 miljoen aan opbrengsten. De Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte ggz-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. De organisatie is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg.

Pro Persona is een organisatie van mensen vóór mensen. Om hun missie waar te kunnen maken, zoeken ze naar professionals met ziel en zakelijkheid. Een ziel om mensen te willen helpen en  zakelijkheid door verantwoordelijkheid te nemen en verantwoording af te leggen.

Als beleidsmedewerker maak je onderdeel uit van het team Zorgcontrol, welke bestaat uit 3 medewerkers. Het team valt onder de afdeling Zorgregistratie en Facturatie. Je ontvangt leiding van een bevlogen manager met visie op strategie en innovatie.

Wat vragen we van jou?

Voor wie is dit een uitdaging?

• Je bent een leergierige en gedreven professional. Je werkt zelfstandig en met een eigen visie. Je gaat voor het beste resultaat, zowel op de werkvloer als voor jezelf. Persoonlijk leiderschap is voor jou geen loze term maar een passend begrip!
• Geduld, incasserings- en doorzettingsvermogen zie jij als middel om een einddoel te bereiken.
• Je bent een oplettend pietje precies. Je begrijpt dat onvoldoende oplettendheid, grote consequenties kan hebben voor de organisatie. Risico’s vallen jou op en sluit je zo veel mogelijk uit.
• Je neemt snel duidelijke  beslissingen, waarbij je niet bang bent de grenzen van de regels op te zoeken maar toch de consequenties goed overziet.
• Je hebt ervaring met het inrichten van processen en systemen.
• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Gezien de complexiteit van de verschillende financieringsstromen in de gezondheidszorg, heeft een professional met kennis van de branche de voorkeur. Heb je deze kennis nog niet, maar wel ervaring in een vergelijkbare rol en in staat om snel nieuwe informatie, processen en omgevingen eigen te maken? Dan ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie.

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 32-36 uur per week. Het gaat om een jaarcontract. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden.
FWG functiegroep 60 €2793,00-€4355,00
Werkdagen in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Contactpersoon is Roy van Dongen, 06 29 00 39 67. Interesse? Neem gerust contact op.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze eigen website via deze link: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/zorgcontroller-financien-en-vastgoed-2019-024

Reactietermijn

31 mei 2019

Vacaturekenmerken

Min aantal uren p/wk: 32,00

Max aantal uren p/w: 36,00

Contracttype vacature: Bepaalde tijd

FWG-schaal: 60 €2793,00-€4355,00

Type functie

Werkniveau: HBO

Werkervaring: 5-6 jaar

Opleidingsniveau: HBO

11 April 2019  -  31 May 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.