Avatar
11 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Leerling-verpleegkundige HBO- niveau 2019/101

Pro Persona/ de Pompestichting zoekt jóu!

Je bent al MBO-verpleegkundige of bijvoorbeeld SPH-er, psycholoog of MWD-er en houdt er wel van om veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Je wilt werk waarin geen dag hetzelfde is en waarin het nodige van je wordt gevraagd. Daarnaast voel je ruimte om een dag in de week een leuke, uitdagende opleiding te volgen. De duur hiervan is, afhankelijk van je vooropleiding, tussen de 2,5 en 4 jaar. Je bent, kortom, niet bang voor pittige situaties.

Wat ga je doen?

Als leerling HBO verpleegkundige krijg je een dienstverband bij Pro Persona/ de Pompestichting én volg je de deeltijdopleiding verpleegkunde aan de HAN. Een ambitieuze combinatie. Hoe dat er in de praktijk uitziet?

• Je gaat aan de slag als leerling-verpleegkundige bij Pro Persona/ de Pompestichting. Tijdens de opleidingsperiode werk je op verschillende afdelingen, zodat je een breed beeld krijgt van de GGZ.
• Je begeleidt cliënten met een psychiatrische aandoening en verricht verpleegkundige handelingen. Tijdens dit werk speel jij, door wie je bent en hoe je te werk gaat, een grote rol in het creëren van een veilige leefomgeving voor de cliënten en hun behandeling.
• Je draait mee in het rooster van de afdeling en werkt alle voorkomende diensten.
• Tijdens het volgen van de opleiding krijg je acht uur per week voor school, en heb je circa twaalf uur zelfstudie per week.
• Tijdens het werken op de afdeling ben je bezig met het ontwikkelen, verdiepen en verbreden van je competenties als HBO-verpleegkundige.

Waar ga je werken?

Pro Persona/ de Pompestichting is een grote én ambitieuze GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Zeeland (NB), Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zo veel als mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, worden cliënten opgenomen.

Wat vragen we van jou?

De harde eisen: Je voldoet aan de instroomeisen van de HAN (zie voor meer informatie www.han.nl) en hebt al een afgeronde opleiding MBO verpleegkundige, SPH, MWD of Psychologie. Je bent bereid en in staat om te werken op alle locaties van Pro Persona: Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel, Zeeland(NB) en Wolfheze.

Verder is ervaring in de GGZ een pré. Je bent gemotiveerd tot het volgen van een deeltijdstudie. Je bent geduldig, verantwoordelijk én je bent een doorzetter. Bovendien ben je sociaal vaardig, flexibel en stel jij je lerend op. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en laat binnen het werk zien dat je functioneert op MBO+ niveau. Uit je CV blijkt dat je met deskundigheidsbevordering binnen je eigen vakgebied bezig bent geweest. Je bent ingeschreven bij het kwaliteitsregister V&V.

Pro Persona/ de Pompestichting vraagt om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nadat je gesprekken hebt gehad.

Wij bieden

• Een afwisselende en prikkelende leeromgeving binnen het dynamische GGZ werkveld.
• Goede werkbegeleiding door werkbegeleiders op de afdeling en vanuit de Pro Persona Academie.
• Een leerarbeidsovereenkomst met ingang van 1 februari 2020 van 32 tot 36 uur per week (inclusief 8 uur school, vergoed door Pro Persona) voor de duur van de opleiding met een proeftijd van twee maanden (voor externe kandidaten).
• Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de bepalingen in de CAO GGZ (www.ggznederland.nl/cao).
• Pro Persona bekostigt het wettelijk collegegeld. Ook het studiemateriaal vergoeden we, met een maximum van 1000 euro voor de gehele opleidingsduur.
• Een zeer goed carrièreperspectief na het afronden van de opleiding tot HBO verpleegkundige.

Aan het eind van de opleiding heb je een bachelor diploma op HBO niveau. Dit opent mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en verpleegkundig specialist GGZ. Je kunt ook aan het werk gaan als ambulant verpleegkundige.

Als je de opleidingsperiode succesvol hebt afgerond kun je solliciteren op vacatures binnen Pro Persona/ de Pompestichting.

Meer weten?

Neem contact op met de Praktijkopleiders van de Pro Persona Academie:
Via: praktijkopleiders@propersona.nl of neem telefonisch contact op:
• Geurike Schaap, 06 50 99 91 80
• Lars Aarts, 06 30 84 58 76
• Sandy Janssen, 06 52 33 17 58

Of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

Vermeld in je sollicitatiebrief een duidelijke motivatie. Voeg een CV toe en indien van toepassing een link voor inzage in het Kwaliteitsregister (https://kwaliteitsregister.venvn.nl/aanbieders/canmeds).
De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie en gesprek(ken) met een selectiecommissie.
Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/leerling-verpleegkundige-hbo-niveau-2019-101

Sluitingsdatum 8 september 2019

In week 37 ontvang je van ons een bericht of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en op gesprek mag komen.

De selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit 2 gesprekken.
Het eerste gesprek is met een praktijkopleider, werkbegeleider en zorgmanager.
Wanneer je geschiktheid in dit gesprek gebleken is, zal een tweede gesprek volgen met de opleider V&V en een zorgmanager.
De selectieprocedure zal in september plaatsvinden.

Informatie avond

Op maandag 2 september 2019 vindt er om 18.00 uur een informatie avond plaats in gebouw de Bogen, Wolfheze 2.
Hierin kan je alles te weten komen met betrekking tot de opleiding. De volgende disciplines zullen aanwezig zijn; HR, praktijkopleider, opleider V &V, manager Pro Persona Academie, leerling verpleegkundigen MBO & HBO, een ervaringsdeskundige en docenten van de HBO-V en MBO-V.

Er is ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. De informatieavond duurt tot 20.30 uur.
Van 18.00 uur tot 18.30 uur is er een inloop met soep en broodjes.

Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via academie@propersona.nl onder vermelding van ‘Informatie avond Pro Persona/ de Pompestichting, vacatures opleiding verpleegkunde’. 

11 April 2019  -   9 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.