Avatar
15 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Klinisch psycholoog/Programmaleider ambulant Arnhem 2019/049

Team Angst-, dwang en posttraumatische stressstoornissen.
Team Persoonlijkheidsstoornissen.
Team Stemming.

Wat ga je doen?

Als Klinisch psycholoog voer je behandelingen uit in een of meerdere zorgprogramma’s. Daarnaast ondersteun je, gevraagd en ongevraagd, binnen het multidisciplinaire team je collega’s bij ingewikkelde moeilijke behandelingen waarbij jou expertise als specialist gewenst is.
Je draagt bij aan de diagnostiek, intervisie en supervisie binnen je eigen en mogelijk ook andere teams. Je bijdrage bij innovatie en ontwikkeling van behandelaanbod en teamontwikkeling en de organisatie van de ambulante behandeling binnen de Braamberg wordt zeer gewaardeerd en is als Programmaleider een vereiste.

Waar ga je werken?

Onze ambulante teams zijn onderdeel van de specialistische GGZ op de Braamberg in Arnhem. We hebben onze ambulante behandeling georganiseerd in teams die met zorgprogramma’s werken. We staan op een punt waarop we ons bezinnen op deze organisatie van onze ambulante behandeling. We willen hierin een vervolgstap maken om te verbeteren. Voor de teams persoonlijkheidsstoornissen, stemming en angst-, dwang en posttraumatische stressstoornissen zijn we opzoek naar een Klinisch Psycholoog en een Klinisch psycholoog/programmaleider.
Omdat het verschillende zorgprogramma’s betreft gaan we graag met jou in gesprek over ambities, interesses en kwaliteiten. Wat ons betreft zijn er veel mogelijkheden!

Wat vragen we van jou?

• Je weet goed af te stemmen met collega’s en cliënten.
• Je bent integer, betrouwbaar en proactief
• Je bent in staat om kennis en ervaring op methodische en systematische wijze gevraagd en ongevraagd te bieden.
• Een collega die in de teams verbindt, gezellig is, ook feilbaar durft te zijn zodat ‘de lat’ op een prettige hoogte blijft.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn bij het BIG register.

Wij bieden

Het is ons streven om een langdurige verbintenis met jou aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na de proeftijd omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep 70, € 4.485 - € 6.188.
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Barbara Gutteling, Klinisch psycholoog en programmaleider, team persoonlijkheidsstoornissen 06 10 88 74 36 of Anoeska van Gorkum zorgmanager, team stemming 06 27 06 53 06.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/kp-programmaleider-ambulant-arnhem-2019-049

Reactie termijn

14 juni 2019

15 April 2019  -  15 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.