Avatar
29 April 2019 - Kimberley Bloks plaatste:

Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/ GZ-Psycholoog

Centrum Persoonlijkheid GGz Eindhoven bestaat uit 4 afdelingen voor persoonlijkheidsstoornissen en biedt verschillende behandelprogramma’s aan.

Het betreft de volgende 4 afdelingen:

  • Team Ambulant Persoonlijkheid (o.a. Ambulant DGT team, EBM psychotherapie, GIT-PD behandeling, Ambulante Fasengerichte groeps Schematherapie (volwassenen en jongvolwassenen)
  • Team MBT Deeltijd ( Ambulant en Deeltijd MBT programma)
  • Team SFT Deeltijd (Ambulant en Deeltijd SFT programma)
  • Team Clinical Case Management

Aangezien binnen de drie eerstgenoemde onderdelen van dit centrum ruimte ontstaat voor nieuwe collega’s, gaan we graag met je in gesprek over werkzaamheden binnen een van deze onderdelen/ of een combinatie van twee afdelingen.

Je werkt daarin steeds in een multidisciplinair team, waarin je als team zo goed mogelijk samenwerkt om de best mogelijke zorg te bieden bij een complexe doelgroep. De doelgroep bestaat uit mensen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek.

Jouw werkdag!

Als klinisch psycholoog/psychotherapeut/GZ-psycholoog ben je als regie behandelaar verbonden aan één van de behandelgroepen, ofwel Ambulant of in Deeltijd en/of eveneens aan het team Diagnostiek. Dit is afhankelijk van je specialisme in diagnostiek en /of behandeling, ervaring en interessegebied. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Dit maakt dat het een zeer afwisselende en uitdagende functie betreft.

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerde Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/GZ psycholoog.

De voorkeur gaat uit naar een enthousiaste, gepassioneerde en bekwame Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut met ervaring op het gebied van complexe behandeling en diagnostiek, bij voorkeur met ervaring op het gebied van MBT en/ of SFT. Ervaren GZ-psychologen (met diagnostiek ervaring) worden ook nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Het gaat om een uitdagende en afwisselende functie. We zoeken iemand met interesse in een persoonsgerichte psychiatrie bij een complexe doelgroep. Goed en met plezier kunnen samenwerken is een daarbij een vereiste. Belangrijke eigenschappen zijn dan ook dat je flexibel en stressbestendig bent, stevig in je schoenen staat en houdt van een uitdaging. Je bent contactueel en communicatief sterk ontwikkeld en hebt plezier om met anderen samen te werken.

Indien u solliciteert als KP-er, dan bent u medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van het beleid op operationeel niveau en zorgt u ervoor dat dit beleid wordt gedragen binnen het team. U bent in staat om samen met anderen een visie te ontwikkelen en deze mee uit te dragen. Tot slot bent u in staat om interne en externe netwerken en samenwerkingsverbanden te realiseren. U hebt het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staan. U biedt daarnaast werkbegeleiding of superviseert tevens enkele GZ psychologen in de opleiding tot Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog.

GGzE is een instelling met verschillende opleidingsmogelijkheden, waardoor een opleiding in een van de specialismen op termijn ook tot de mogelijkheden kan behoren. GGzE wil zich onderscheiden in klinisch leiderschap en (zelf)ontwikkeling. Deze kwaliteiten, of de wens deze te willen ontwikkelen, worden gewaardeerd.

Waarom GGzE?

Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een volledige eindejaarsuitkering, ofwel een dertiende maand! Daarnaast geniet je van vele leuke extra's zoals: bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan. 

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers gebruik maken van o.a. stoelmassages. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de procedure.

Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je je wenden tot Saskia de Koning (Klinisch Psycholoog en Manager Centrum Persoonlijkheid) via telefoonnummer: 06 83669181.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. De sluitingsdatum is 12 mei 2019.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 6 juni 2019 tussen 15:00 uur en 17:00 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://www.werkenbijggze.nl/vacaturebeschrijving/klinisch-psycholoog-psychotherapeut-gz-psycholoog-1646 

Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/ GZ-Psycholoog
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.