Avatar
15 May 2019 - Anouk Rebel plaatste:

Eleos zoekt twee senior begeleiders in Ede

Vind jij het een uitdaging om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen? Wil jij coachende en coördinerende taken uitvoeren? Wellicht is locatie voor begeleid wonen De Brug in Ede dan jouw nieuwe werkomgeving!

wat ga je doen?

Bij De Brug kunnen 18 cliënten wonen en daarnaast bieden we 24-uurs begeleiding aan cliënten die buiten de woonvorm wonen. Bovendien hebben wij een logeerplek voor mensen die tijdelijk de structuur van groepswonen nodig hebben.  Als begeleider ondersteun je de cliënten in hun herstel. Als persoonlijk begeleider stel je samen met de cliënt het begeleidingsplan op. Het aanbod van de begeleiding is breed, dit kan variëren tussen het (her)vinden van structuur, leren omgaan met psychische beperkingen, tot het adequaat omgaan met crisissituaties. Wij sluiten aan bij de cliënt en de fase van zijn of haar herstel. We bieden zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding.

Het team van De Brug werkt volgens het principe van ‘vitaal werken’ (zelforganisatie). Wij vinden het belangrijk dat je gericht bent op samenwerking. Je bent zo op elkaar ingespeeld dat jij het werk oppakt waar de vorige dienst het heeft achtergelaten. We vinden het belangrijk dat je regie durft te nemen als de situatie daarom vraagt. Als team ben je samen verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van de woonvorm. Iedere collega heeft hierin taken die passen bij zijn of haar interesse en kwaliteiten. Als senior begeleider beschik je daarnaast over coachende en coördinerende vaardigheden en neem je actief deel in het uitvoeren en ontwikkelen van beleidszaken.

wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo niveau 4 afgerond en je hebt een hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de psychiatrie.
  • Je kunt zelfstandig werken en je bent in staat om de samenwerking binnen het team te bevorderen;
  • Je bent in staat collega’s te motiveren en te coachen;
  • Je bent in staat om signalen om te zetten in acties;
  • Je volgt de ontwikkelingen rondom de WMO en bent in staat met ketenpartners en gemeenten constructief samen te werken.

over Eleos

Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Eleos biedt behandeling, specialistische begeleiding thuis en hulp op locaties voor begeleid wonen. Wij geloven dat grote woorden de cliënt niet verder helpen, kleine stapjes wel.

We doen ons werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Wij doen ons werk namelijk ook vanuit ons geloof in God en werken vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

wat bieden we jou?

Naast inhoudelijke uitdaging en afwisselend werk, biedt Eleos ook goede arbeidsvoorwaarden. We volgen hierin de cao ggz. We bieden een arbeidsovereenkomst voor 24-28 uur of 28-32 uur per week aan. Je wordt voor je werk beloond met een salaris van minimaal €1843,- en maximaal €3135,- (functiegroep 45).

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Christiaan Kapaan. Je kunt hem bereiken via christiaan.kapaan@eleos.nl of 088-892 13 33.

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Laat ons in jouw motivatie weten wat jou drijft om bij Eleos te willen werken en wat jouw verbinding is met onze christelijke identiteit. Wij verwachten dat onze medewerkers instemmen met de Bijbel als woord van God en daar vanuit christelijk leven en werken.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.