Avatar
15 May 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundig specialist FPA Kompas Wolfheze 2018/443

Vakgebied: verpleegkundig specialist
Opleidingsniveau: HBO
Standplaats: Wolfheze
Aantal uren per week: 24
Vacaturenummer: 2018/443

Wat ga je doen?

Je werkt in een multidisciplinair team als een van de regiebehandelaren en medebehandelaar waarbij je met het team werkt aan risicomanagement en resocialisatie. Hierbij verricht je diagnostiek, geef je de behandeling en risicomanagement vorm en coördineer je dit in het multidisciplinaire team. Je levert een actieve bijdrage aan verbetering van interne werkprocessen, beleidsontwikkeling en de afstemming met partners binnen en buiten de zorginstelling.

Waar ga je werken?

FPA kompas is een forensische psychiatrische afdeling die volop in ontwikkeling is. Er worden patiënten opgenomen met verschillende juridische titels naast ook BOPZ patiënten die een hoger beveiligde setting nodig hebben als behandelkliniek. FPA Kompas behandelt mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van adolescent tot volwassene. De indicatie voor FPA Kompas zijn patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) geïndiceerd met beveiligingsniveau 2 laag. In de praktijk gaat het vaak om patiënten met een psychotische stoornis, maar ook patiënten met andere DSM-5 stoornissen vallen onder de doelgroep. Co-morbiditeit is meer regel dan uitzondering. Vaak is er een afhankelijkheid van een middel, een licht verstandelijke beperking, soms autisme, ADHD of een persoonlijkheidsstoornis. De behandeling heeft twee hoofddoelen: het verbeteren van het psychische functioneren en het verminderen van het risico op recidief delicten. De overkoepelende behandelfilosofie daarbij is de integrale rehabilitatiebenadering, aangevuld met Community Reinforcement Approach (CRA) welke speciaal ontwikkeld is  voor middelenproblematiek. De gemiddelde behandelduur is ongeveer een jaar.
 
De verpleegkundig specialist is al jaren goed gepositioneerd op de afdeling en volledig opgenomen in het zorgprogramma. Het behandelteam bestaat naast deze vacature uit een psychiater, een arts assistent, een verpleegkundig specialist, een GZ psycholoog, maatschappelijkwerkers en een verpleegkundig specialist in opleiding. Je kunt op deze afdeling je bevoegdheden goed uitoefenen.

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt passie en enthousiasme, je bent positief ingesteld, je hebt invoelend vermogen, geduld en het vermogen tot motiveren en stimuleren;
  • je bent integer en betrouwbaar.
  • je bent in staat om kennis en ervaring op methodische en systematische wijze verdiepend toe te passen en over te dragen.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk voor de duur van één jaar. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden.

FWG functiegroep 65 (€3266,00 - €5126,00)

Werkdagen in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Meike Jobe, Verpleegkundig specialist en programmaleider (06) 11 33 94 92.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze eigen website;

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundig-specialist-wolfheze-2018-443

Uiterste reactiedatum
15 augustus 2019

15 May 2019  -  16 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.