Avatar
23 May 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater FACT Arnhem 2019/175

Een teamplayer en netwerker die van een uitdaging houdt!

Wat ga je doen?

Als psychiater Fact Pro Persona Arnhem  maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische  verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkende en een ervaringsdeskundige. Pro Persona Arnhem heeft vier FACT teams, die met name psychotische stoornissen behandelen en elk aan een bepaald deel van de regio zijn gekoppeld. Daarnaast is er een vijfde FACT team, het FACT VIP (Vroege Interventie Psychose), wat specifiek gericht is op mensen die voor het eerste een psychose doormaken. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat jij een dynamische en uitdagende functie uitvoert. Je stuurt, samen met je ervaren collega-psychiaters, de teams behandelinhoudelijk aan, je coacht en superviseert ze. Je helpt de behandelvisie scherp te stellen, handelt ernaar en kunt deze ook overdragen. Je zorgt voor een goed werkklimaat en voor een prettige samenwerking met andere afdelingen, ambulante regiebehandelaars en ketenpartners.

Het zorgprogramma psychose werkt binnen de volwassenenzorg met FACT-teams. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners ambulante, outreachende behandeling en begeleiding worden geboden, dus zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de patiënt. Daarbij kan bij crisis de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de patiënt vorm geven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort.

Waar ga je werken?

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Binnen Pro Persona Arnhem wordt zorg geleverd aan jeugdigen, volwassenen en ouderen aan de hand van diagnose gebonden zorgprogramma’s.

Wat vragen we van jou?

• We zoeken een enthousiaste en flexibele collega met hart voor de zorg om met ons de FACT zorg vorm te geven, waarbij het accent op herstelgerichte zorg ligt.
• Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie als arts en staat ingeschreven in het Nederlands Specialisten Register voor het specialisme psychiatrie. Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater, kun je reageren;
• je hebt ervaring en affiniteit met patiënten met een psychose, EPA groep en FACT;
• je bent integer, besluitvaardig, koersvast en in staat om met anderen samen te werken;
• je kunt overstijgend denken en weet van aanpakken;
• je werkt vanuit een herstelgerichte visie, opnames zijn volgens jou zo kort mogelijk;
• je houding is gelijkwaardig en autonomie-bevorderend;
• je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
• Opleidingsniveau: WO

Wij bieden

• Een afwisselende en prikkelende werkomgeving binnen het dynamische GGZ werkveld;
• een prettige werkplek, enthousiaste en inspirerende multidisciplinaire teams en bevlogen collega’s;
• een dienstverband van 16-36 uur per week, verspreid over twee FACT-teams, voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk;
• FWG-functiegroep AMS €5013,00 - € 8.760,00
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.
• werkdagen in overleg
• indien je een beginnende collega bent is deze werkplek  goed te combineren met het fellowship psychiatrie wat Pro Persona organiseert. Meer informatie: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Fellowship-Psychiatrie

Meer weten?

Voor meer informatie: zorgmanager Dolf Prijs, 06 20 88 46 77

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/psychiater-fact-teams-arnhem-2019-175

Reactietermijn

21 augustus 2019
N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

23 May 2019  -  22 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.