Avatar
29 May 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ-psycholoog Stemming Arnhem 2018/195

Zoek jij een baan waar werkplezier, uitdaging en groeimogelijkheden belangrijk zijn, dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wat ga je doen?

Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten. Je levert graag een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen.

Je vindt het leuk om mee te denken over ontwikkelingen in de zorg en jouw kennis, ervaring en kwaliteiten op het gebied van stemmingsstoornissen en methodisch werken in te zetten.

Waar ga je werken?

Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland. Wij hebben meerdere Top GGZ predicaten ontvangen. Samen behandelen we de meest complexe en uitdagende problematiek, hierbij leveren we de best mogelijke zorg.

Wat vragen we van jou?

Affiniteit met behandelen van mensen met complex psychiatrische problematiek. Ervaring met stemmingsproblematiek is een pré.
Je bent een enthousiaste teamplayer en weet behandelingen zowel individueel, als samen met collega’s vorm en inhoud te geven.

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden

Een goed functionerend team met een prettige werksfeer waar aandacht is voor de cliënt, maar ook voor elkaar.
Een uitdagende baan met mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
Een vacature voor onbepaalde tijd voor minimaal 24 uur per week. Als je wilt kun je direct beginnen.
Inschaling volgens de cao GGZ functiegroep 65 € 3215,00 - € 5046,00
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Anoeska van Gorkum, zorgmanager zorgprogramma stemming 06 27 06 53 06, of bij geen gehoor (026)312 43 30

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/gz-psycholoog-arnhem-2018-195

Reactietermijn

15 september 2019

29 May 2019  -  15 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.