Avatar
29 May 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundigen transitieafdeling Wolfheze 2019/153

Ben jij een stevige verpleegkundige en heb jij hart voor ernstig zieke cliënten? Ben jij een ervaren aanpakker? Kun je goed omgaan met onverwachte situaties? En hou je van intensief samenwerken en verbinden? Dan is meebouwen aan de transitieafdeling in Wolfheze wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de transitieafdeling voer je alle voorkomende verpleegkundige zorg en het afgesproken behandelbeleid uit; je bent ‘de ogen en de oren’ van het behandelteam. Als persoonlijk begeleider van een cliënt ben je de spil in netwerk van mensen (professionals en naasten) die betrokken zijn bij de behandeling.
In de praktijk betekent het starten met deze nieuwe én unieke afdeling in onze organisatie dat het letterlijk en figuurlijk aanpoten zal zijn. Gelukkig is dat precies wat jij zoekt!

Het verpleegkundig team zal, als de afdeling op volle sterkte draait, bestaan uit ongeveer 25 collega’s (18 fte) met wie je 24/7 een rooster invult. Het behandelteam bestaat uit een psychiater, een arts assistent en maatschappelijk werk.  Als lerende en in ontwikkeling zijnde organisatie maken we enthousiast gebruik van de inzet en frisse blik van stagiaires en leerlingen.

Waar ga je werken?

De opnameklinieken in Arnhem, Ede en Nijmegen worden momenteel omgevormd tot HIC- en HC-afdelingen (High Intensive Care en High Care). Binnen deze ontwikkelingen past het neerzetten van een regio-overstijgende transitieafdeling. De transitieafdeling is een plek waar cliënten vanaf de HIC of HC naartoe gaan, als er tijdelijk nog geen plek voor hen is in een passende vervolgvoorziening, zoals een RIBW of een voortgezette behandellocatie zoals Octaaf.  Daarnaast krijgt de afdeling ruimte om patiënten bij terugval kortdurend op te vangen, bijvoorbeeld in de nacht of het weekend.

De doelgroep is dan ook divers, maar in alle gevallen betreft het ernstig zieke mensen. We werken vanuit de rehabilitatievisie, wat wil zeggen dat we de blik ‘naar buiten’ richten: we ondersteunen de patiënt om zo snel als mogelijk weer terug te keren naar zijn ambulante behandelaar. 

De transitieafdeling is gehuisvest in gebouw Phoenix in Wolfheze en heeft ruimte voor 16 cliënten. Phoenix is tot de opening van de HIC in Arnhem ook nog in gebruik voor de TOA (een acute opnamevoorziening waar cliënten uit de regio’s Arnhem, Ede en Nijmegen maximaal vier dagen kunnen verblijven als er tijdelijk geen plek voor hen is in de eigen regio).

Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. 

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over een succesvol afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4/5 en bent BIG-geregistreerd, of een succesvol afgeronde opleiding tot begeleider (bijvoorbeeld SPH) plus medicatiebevoegdheid. Je hebt bij voorkeur een behoorlijk aantal jaren ervaring in de GGZ. Je bent bereid om jezelf voortdurend bij te scholen en door te ontwikkelen. Vanzelfsprekend maak jij goed en makkelijk contact met je collega’s en de patiënten. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed relativeren en je hebt een pittig gevoel voor humor.

Wij bieden

Bovenal: als je interesse hebt, gaan we heel graag met je in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wij bieden jou in ieder geval een uitdagende functie bij een goede werkgever en een dienstverband in overleg (16-36 uur per week) met een bruto maandsalaris van, afhankelijk van opleiding en ervaring, €1843, 00 - €3135,00 per maand bij een 36 urige werkweek (FWG 45). Als je nog geen contract hebt met Pro Persona, bieden wij je een vast contract aan als de proeftijd van twee maanden wederzijds goed is verlopen.

Het startende team  zal worden opgeleid in de rehabilitatiemethodiek en –visie, motiverende gesprekstechniek en controle fysieke beheersing.

Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden: opleidingsmogelijkheden, vakantietoeslag (8%), een reiskostenvergoeding, 23 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, pensioen bij PFZW, korting op een ziektekostenverzekering bij IZZ en een eindejaarsuitkering/13e maand (8,33%).Tevens kun je gebruik maken van onze MKA regelingen: fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Herman Polman, zorgmanager, 06 20 67 09 34 of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundigen-transitie-afd-wolfheze-2019-153

Reactietermijn

30 september 2019

29 May 2019  -  30 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.