Avatar
4 June 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

SPV of Verpleegkundig Specialist Somatische poli Wolfheze 2019/186

Ben jij een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist? En heb je naast affiniteit, uitgebreide kennis en interesse in de somatische aspecten als ook ruime ervaring in de omgang met patiënten met complexe psychiatrische problematiek? Dan zoeken wij jou om ons team van de somatische poli/paramedische dienst van Multicomplexe Zorg in Wolfheze te komen versterken.

Aantal uren per week 8,00 
Standplaats: Wolfheze  
Soort dienstverband: onbepaalde tijd, vanaf 1 juni 2019

Wat ga je doen?

 Onder supervisie van een huisarts verricht je de volgende taken:
-          Het verrichten van algemeen lichamelijk onderzoek bij opname bij patiënten
-          Het coördineren en uitvoeren van metabole screening
-          DM controles bij patiënten die niet insulineafhankelijk zijn en goed ingesteld zijn op medicatie.

Waar ga je werken?

Pro Persona Multicomplexe zorg in Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Je maakt deel uit van het medische team bestaande uit huisartsen en dokters assistentes.

Wat vragen we van jou?

• Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkunde (SPV of VS) en uitgebreide vakkennis op het gebied van sociaal psychiatrische verpleegkunde;
• je bent BIG-geregistreerd;
• je beschikt over specifieke kennis van de doelgroep, psychopathologie, somatische ziektebeelden en begeleidings- en behandeltechnieken;
• je hebt ervaring in de GGZ, ervaring met kortdurende behandeling en acute psychiatrie;
• je hebt kennis van de organisatie, procedures, richtlijnen, relevante wet- en regelgeving en de sociale kaart;

Aantal jaren werkervaring:  3-4 jaar
Opleidingsniveau: HBO
Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden

- Een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van 1 juni 2019 voor 8 uren per week;
- FWG functiegroep 55 €2407,00 -€3894,00 (VS in FWG 65); 
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Herman Polman, 06 20 67 09 34

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/sociaal-psych-verpleegk-of-vs-wolfheze-2019-186

Reactietermijn

18 juni 2019

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

4 June 2019  -  19 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.