Avatar
4 June 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Ambulant verpleegkundige IHT- Crisisdienst Nijmegen 2019/188

Zoek jij een veelzijdige baan binnen de acute GGz die volop in ontwikkeling is?

Wat ga je doen?

Er is geen dag hetzelfde voor een ambulant verpleegkundige van de IHT-crisisdienst. Je werkt voornamelijk outreachend en gaat bij mensen op huisbezoek. Je behandelt kortdurend, drie tot zes weken, en je richt je vooral op herstel. Samen met je collega’s in het team bepaal je wat het beste is voor de cliënt en probeer je een opname te voorkomen of te verkorten. Je beheert grotendeels je eigen agenda en werkzaamheden. Je doelgroep is zeer divers: het zijn cliënten van alle leeftijden en alle psychiatrische beelden kunnen voorkomen. Je werkt ook in de avond en in het weekend.

Waar ga je werken?

IHT staat voor intensive hometreatment en richt zich op het voorkomen of verkorten van de opnameduur in een psychiatrische kliniek. De Crisisdienst en het IHT-team vormen samen de IHT-crisisdienst. Je werkt in de afstemming van patiëntenzorg samen met medewerkers kliniek en andere zorgprogramma’s. Je krijgt ook te maken met ketenpartners.
We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 (HBO) succesvol afgerond en bent BIG-geregistreerd en hebt minimaal 2 jaar ervaring in de acute zorg GGZ. Je bent nieuwsgierig, stressbestendig, flexibel, proactief en ondernemend. Je houdt van uitdaging, onvoorspelbaarheid en afwisseling. Je kunt goed plannen en het overzicht bewaren. Je zoekt collega’s actief op.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 32-36 uur voor onbepaalde tijd per 1 augustus 2019.
FWG functiegroep: 50 (€2091,00 - €3467,00 op fulltime basis)
Werkdagen in overleg
Bij gebleken geschiktheid een carrière/ontwikkel perspectief bijvoorbeeld mogelijkheden tot de opleiding sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Arjan Kletter, zorgmanager 06 52 75 67 65.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/amb-verpleegk-iht-crisisdienst-nijmegen-2019-188

Reactietermijn

24 juni 2019

De gesprekken vinden plaats op donderdag 4 juli in de middag.

4 June 2019  -  25 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.