Avatar
4 June 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Teamleider KAIROS ForFACT Tiel 2019/137

Meewerkend Teamleider Kairos ForFACt Tiel.
Wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als leidinggevende van het ForFACT team ontwikkel je binnen het kader en de richting van Kairos en de Pompestichting een visie en draagt deze op een enthousiasmerende en overtuigende wijze uit. Je maakt gebruik van de expertise en affiniteiten van de medewerkers en maakt de vertaling naar doelstellingen en resultaten. Je geeft ruimte aan participatie en discussie en zorgt voor een transparante besluitvorming.

Waar ga je werken?

Voor ons Forensische FACT team van Kairos in Tiel zoeken wij een meewerkend leidinggevende. Je werkt 28-36 uur mee in het team en hebt binnen je contracturen 8 uur voor coördinerende taken. Natuurlijk ben je de hele dag door het aanspreekpunt en is het de uitdaging om een goede balans te hebben tussen het leidinggeven en het meewerken.
Jouw team bestaat uit een psychiater, GZ psycholoog, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en sociaal pedagogisch hulpverleners.

Kairos is de ambulante tak van de Pompestichting. Wij bieden poliklinische forensische psychiatrische behandeling en we hebben op dit moment 2 ForFACT teams waarbij we de patiënten zoveel mogelijk thuis bezoeken en daar ook behandeling bieden.
We bieden Risicotaxatie (psychiatrisch, psychologisch en systeemonderzoek), medicamenteuze behandeling, EMDR traumabehandeling, presentiebenadering en motiverende gespreksvoering, ondersteuning en begeleiding op de levensgebieden van bijvoorbeeld wonen, werk en financiën, hulp in de eigen woonomgeving van de patiënt ondersteund met psychomotorische therapie. Op deze manier streven we naar het terugdringen van het delictrisico.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

Wat vragen we van jou?

- afgeronde opleiding tot Verpleegkundige of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
- Je kan mensen verbinden, en richting en sturing geven aan het team;
- Je werkt mee als behandelaar binnen het team en je gaat dus ook op huisbezoek;
- je bent gericht op het behalen van resultaten en streeft continu naar verbetering;
- je bent integer, kunt samenwerken en je weet mensen te inspireren;
- je beschikt over managementvaardigheden  en je hebt een achtergrond in de forensische psychiatrie (HBO+ niveau);
- je functie vraagt daarnaast adequaat te kunnen handelen in geval van dreigend delictgevaar van patiënten.
Aantal jaren werkervaring: 3-4
Opleidingsniveau: HBO
Beroepsregistratie: BIG

Wij bieden

Een dienstverband voor onbepaalde tijd van 32-36 uur per week met ingang van zo spoedig mogelijk.
FWG functiegroep: 55 (€2407,00 - €3894,00) of 60 (€2793,00 - €4355,00) afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Werkdagen: in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en telefoon en PC 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met:
Elly de Lorijn manager a.i. Kairos ForFACT , 06 25 66 10 57

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

Je solliciteert via onze eigen website;
https://werkenbij.kairos.nl/vacaturebeschrijving/teamleider-kairos-forfact-tiel-2019-137

Reactietermijn
4 juli 2019

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

4 June 2019  -   5 July 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.