Avatar
11 June 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Ambulant Verpleegkundige FACT Arnhem 2019/192

Een teamplayer en netwerker die van een uitdaging houdt!

Wat ga je doen?

Als Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundig team Fact  Arnhem maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, dat bestaat uit psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkende en traject begeleider. Pro Persona Arnhem heeft vier FACT teams, die met name psychotische stoornissen behandelen en elk aan een bepaald deel van de regio zijn gekoppeld. Daarnaast is er een vijfde FACT team, het FACT VIP (Vroege Interventie Psychose), dat specifiek gericht is op mensen die voor het eerste een psychose doormaken. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat jij een dynamische en uitdagende functie uitvoert. Je helpt de behandelvisie scherp te stellen, handelt ernaar en kunt deze ook overdragen. Je zorgt voor een goed werkklimaat en voor een prettige samenwerking met andere afdelingen, ambulante regiebehandelaars en ketenpartners.

Waar ga je werken?

Het zorgprogramma psychose werkt binnen de volwassenenzorg met FACT-teams. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners ambulante, outreachende behandeling en begeleiding worden geboden, dus zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de patiënt. Daarbij kan bij crisis de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de patiënt vorm geven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort.

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Binnen Pro Persona Arnhem wordt zorg geleverd aan jeugdigen, volwassenen en ouderen aan de hand van diagnose gebonden zorgprogramma’s.

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste en flexibele collega met hart voor de zorg om met ons de Fact zorg vorm te geven, waarbij het accent op de behandeling van de eerste psychose bij adolescenten en jongvolwassenen ligt. Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie als Verpleegkundige. Je hebt ervaring en affiniteit met patiënten met een psychose bij jonge mensen en Fact. Je bent integer, besluitvaardig, koersvast en op samenwerking gericht. Je kunt overstijgend denken en weet van aanpakken. Je werkt vanuit een ondersteunende, vraaggerichte visie. Opnames zijn volgens jou zo kort mogelijk, je houding is gelijkwaardig en autonomie-bevorderend. Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
Opleidingsniveau: HBO
Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden

We hebben een min-max contract van 24 - 32 uur Verpleegkundig per week beschikbaar binnen Fact VIP, waarbij er voor de eerste periode 32 uur per week beschikbaar is. Wij bieden een prettige  werkplek, enthousiaste en inspirerende multidisciplinaire teams. We verzorgen opleidingen voor psychiaters, artsen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten  en verpleegkundigen.
Verder bieden we je een baan voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk, FWG-functiegroep 50 €2091,00- €3467,00 en arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Als je meer informatie wilt, kun je Jasmijn Bax, zorgmanager, 06 10 14 60 75

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/ambulant-verpleegkundige-fact-vip-arnhem-2019-192

Reactietermijn

21 augustus 2019
N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

11 June 2019  -  22 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.