Avatar
10 July 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Senior medewerker Financiële Administratie Wolfheze 2019/151

Ben jij een ervaren senior medewerker financiële administratie en heb jij affiniteit met de GGZ? Ben jij een teamplayer en geniet jij ervan om samen met jouw collega’s de financiële processen adequaat uit te voeren en verder te verbeteren? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Wat ga je doen?

Als senior medewerker financiële administratie neem je verantwoordelijkheid voor een goede financiële administratie en verricht je zelfstandig en vakkundig alle voorkomende administratieve taken afgestemd op de P&C-cyclus. Je stuurt medewerkers van de financiële afdeling functioneel aan. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van inkoopfacturen en facturatie aan cliënten inclusief het daarop volgende crediteuren- en debiteurenbeheer.  Je bewaakt (tussen)rekeningen, verzorgt mede de maandafsluiting en participeert in verbetertrajecten. Ook betalingsverkeer en een juiste en volledige  activa- en projectenadministratie is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.  Samen met de afdeling Zorgregistratie en Facturatie zorg je voor een goed en efficiënt proces van facturatie aan verzekeraars en gemeenten inclusief de afwikkeling hiervan. In samenspraak met het team control stel je noodzakelijke gegevens voor diverse rapportages samen. Daarnaast heb jij de regie in het jaarrekeningtraject en de btw-aangifte.
Je draagt vanuit vakmanschap actief bij aan de realisatie van de organisatiedoelen. Je overziet het gehele administratieve proces en zorgt voor (projectmatige) verbetering van werkprocessen en afspraken in afstemming met andere organisatieonderdelen.

Waar ga je werken?

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Met ruim 3.000 professionele medewerkers en vele vrijwilligers behandelt Pro Persona cliënten van alle leeftijden zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het echt niet anders kan, kunnen cliënten in onze klinische voorzieningen worden opgenomen. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk. Ons doel is om, met een breed aanbod van behandelingen, variërend van e-health modules tot intensieve behandelsessies, cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren.

Pro Persona is een organisatie die proactief inspeelt op de veranderingen binnen de GGZ en streeft naar het ‘voor’ zijn op deze ontwikkelingen. Voorop staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijn gerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. Gezien de ontwikkelingen in de GGZ sector wil Pro Persona vanuit een gezonde financiële situatie zorg kunnen verlenen aan de cliënt. De focus ligt dan ook scherp op het resultaat, zowel in kwalitatief als financieel opzicht.

Voor meer informatie: www.propersona.nl

Vanwege de aanstaande pensionering van één van onze senior medewerkers financiële administratie zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een economische en/of administratieve HBO opleiding met aantoonbare financieel-administratieve kennis en ruime werkervaring. Je bent bekend met administratieve (zorg)processen en taken en voert deze zelf deels uit. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met relevante applicaties, waaronder Profit (AFAS), Excel, Digidata en Exact.
Je beheerst het administratieve proces, bent intrinsiek gemotiveerd en wilt op de hoogte blijven van geldende wet- en regelgeving. Je hebt ervaring met het consolideren van jaarrekeningen en het voeren van een btw-administratie. Je bent een communicatief vaardige, pro actieve en oplossingsgerichte persoonlijkheid die boven de materie staat. Je bent positief kritisch, signaleert verbeterpunten en werkt graag samen.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor benoeming. Een assessment en/of referentie-onderzoek kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.   

Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige functie waarin je bijdraagt aan de ambities van Pro Persona met veel ruimte voor eigen inbreng. Fulltime (36 uur per week), inschaling conform cao GGZ FWG 50, afhankelijk van opleiding en ervaring. Je hebt recht op een vaste eindejaarsuitkering, vakantiegeld, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ. Bij aanvang een jaarcontract, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.  Standplaats is Wolfheze.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Monica Seerden, Manager Finance & Control (026) 483 32 90 of per mail m.seerden@propersona.nl).

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/sen-medew-financiele-admin-wolfheze-2019-151

Reactietermijn

Is jouw interesse gewekt? Dan zien we graag vóór 2 september 2019 jouw motivatie met CV tegemoet.

10 July 2019  -   2 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.