Avatar
11 July 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige Ouderenkliniek Wolfheze 2019/231

Verpleegkundige Ouderenkliniek Wolfheze 2019/231

Wat ga je doen?

-           Als verpleegkundige coördineer je complexe zorg en geef je deze zorg aan cliënten die intensieve zorg of begeleiding nodig hebben;

-           je bent persoonlijk begeleider van meerdere cliënten;

-           je draagt bij aan de totstandkoming van het behandelplan in multidisciplinair verband;

-           je gaat werken via de herstelgerichte SRH-methodiek. Deze methodiek is naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Triade 1-2  in een open, deskundig en hardwerkend team van 20 collega’s.

We houden van humor in ons vak en zijn ambitieus in de psychiatrische en somatische behandeling die we willen geven. We willen graag ons vak goed blijven uitoefenen en zijn daarop op zoek naar een stevige, enthousiaste en flexibele verpleegkundige voor 28-36 uur per week.

Triade 1-2 is een open afdeling voor 25 cliënten verdeeld over 2 units. Er is binnen de behandeling veel aandacht voor structuur, gedragsregulering en somatische zorg. Triade 1-2 maakt onderdeel uit van Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen (KVBO), een kliniek voor 123 cliënten die klinisch intensieve vervolgbehandeling in Wolfheze krijgen.

Pro Persona Multicomplexe zorg in Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen wij van jou?

-           Als verpleegkundige heb je niveau 4 of 5, BIG registratie dient op orde te zijn;

-           je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid;

-           je hebt affiniteit met de ouderenzorg binnen de psychiatrie;

-           je bent in staat onder wisselende omstandigheden evenwichtig en effectief te presteren;

-           je werkt methodisch en bent consequent en flexibel;

-           je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;

-           je bent flexibel inzetbaar en bereid tot het werken van alle voorkomende diensten inclusief weekenddiensten, feestdagen en nachtdiensten.

Wie bieden:

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd (min - max contract 24u-32u) per 1 sep 2019 voor de duur van één jaar. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden.

FWG functiegroep 45 (€1843,00 - €3135,00)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Maaike Erkelens, zorgmanager van Triade 5-6 via 06 29 00 39 77 (maandag t/m donderdag).

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum: 1 augustus 2019

Je solliciteert via onze eigen website, via deze link: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundige-ouderenkliniek-wolfheze-2019-231

Data waarop de selectiegesprekken plaats zullen vinden, wordt nader bepaald.

11 July 2019  -   2 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.