Avatar
11 July 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Regiebehandelaar Schematherapie Lunteren 2019/232

Door onvoorziene omstandigheden zoeken we voor ons Centrum voor Psychotherapie in Lunteren (schematherapie-cluster), per direct een regiebehandelaar voor vervanging voor een periode van 2 maanden, 16 tot 32 uur. Een regiebehandelaar mag ook: psychotherapeut, psychiater of klinisch psycholoog zijn.

Waar ga je werken?

Binnen het Schemagerichte therapiecluster bieden we aan vijf groepen van elk negen cliënten een behandeling conform de door het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen vastgestelde zorgpaden. Schematherapie vindt plaats binnen de milieutherapie en het model van samenhangend behandelen (volgens de methodische stroming van de Schematherapie van Farrell & Shaw), wat de basis vormt van onze behandeling. Ons multidisciplinaire team zorgt voor een klimaat van veiligheid waarbinnen cliënten kunnen experimenteren en groeien. Professionaliteit, samenwerking en samenhang zijn de kernbegrippen binnen ons team.

Het bovenregionale Centrum voor Psychotherapie biedt een specialistische psychotherapeutische klinische en dagklinische behandeling voor volwassen cliënten met een persoonlijkheidsstoornis in een therapeutisch behandelmilieu.
Cliënten volgen na een intakeprocedure een behandelprogramma van 30 weken, bestaande uit o.a. groepspsychotherapieën, sociotherapie, vaktherapieën, systeemtherapie en waar nodig farmacotherapie. Er wordt veel aandacht besteed aan een samenhangend behandelmilieu.
In het Centrum wordt intensief multidisciplinair samen gewerkt vanuit verschillende theoretische referentiekaders (o.a. psychodynamische therapie, schematherapie en systeemtherapie). Het Centrum voor Psychotherapie heeft twee clusters (het psychodynamische- en het schemagericht cluster) en ieder cluster bestaat uit 45 behandelplaatsen.
De clusters hebben 5 behandelgroepen die in intensiteit variëren van een tweedaagse behandeling overdag tot groepen waarin cliënten gedurende 5 dagen en nachten aanwezig zijn op ons centrum. In het weekend verblijven onze cliënten in hun eigen omgeving.

Wat ga je doen?

• Het verrichten van groepspsychotherapie binnen het behandel- en leefmilieu waar de  methodische stroming van de Schematherapie van Young wordt gehanteerd;
• het uitvoeren van het regiebehandelaarschap;
• het verrichten van intakes en psychodiagnostisch (screenings)onderzoek;.
Wat vragen wij van jou?

• Je bent regiebehandelaar (gz-psycholoog, psychotherapeut, psychiater, of klinisch psycholoog) en hebt ervaring in het verrichten van groepspsychotherapie en met het werken binnen het klinisch-psychotherapeutisch model van samenhangend behandelen;
• je bent BIG-geregistreerd
• je hebt ervaring in  het uitvoeren van groepsbehandelingen, en met name in de schematherapie;
• je hebt sterke affiniteit en/of ervaring met klinische psychotherapie;
• je bent een teamspeler;
• je  bent flexibel en stressbestendig.

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd, per zo spoedig mogelijk voor twee maanden, 16 tot 32 uur per week.
FWG functiegroep 65 (€3266,00 - €5126,00) bij functie van GZ psycholoog. Indien er sprake is van een andere functie kan het salaris anders zijn. 
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Han Berghuis of Sandra Speekenbrink, klinisch psychologen, of met Thilda Geverinck, zorgmanager. Allen bereikbaar via (0318)  57 21 41

Procedure en reactietermijn
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
Reactietermijn
1 augustus 2019

Je solliciteert via onze eigen website, via deze link: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/regiebehandelaar-schematherapie-lunteren-2019-232

11 July 2019  -   2 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.