Avatar
2 August 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Muziektherapeut Volwassenen Nijmegen

Muziektherapeut Volwassenen Nijmegen

 ‘In mijn werk als muziektherapeut stroomt het gevoel van de cliënt ook door mij heen. Dat is pittig, maar ook bijzonder. Mijn intuïtie is van het grootste belang, net zoals mijn vaardigheid om te kunnen begrenzen. De rivier mag stromen, maar liefst zo min mogelijk overstromen.’

Wat ga je doen?

Als muziektherapeut word je breed ingezet; vragen van cliënten gaan zowel over expressie en beweging, als over moderne (opname)technieken en het schrijven van liedteksten. In alle situaties word je uitgedaagd om ‘beschikbaar’ te zijn, naast de cliënt te staan, hem of haar te helpen gevoel te uiten, maar waar nodig ook te structureren en begrenzen. Je brengt ook stabiliteit en ontspanning.

Waar ga je werken?

De besloten en gesloten klinische teams van Acute Zorg bevinden zich in een veranderfase. Ze worden momenteel omgevormd tot een High Intensive Care (HIC) en  besloten afdelingen. Ze zullen in de loop van volgend jaar verhuizen naar een andere locatie (van de Reinier Postlaan bij het Radboudziekenhuis naar de Nijmeegsebaan in Nijmegen). We verwachten dat onze prachtige nieuwe kliniek begin 2020 haar deuren zal openen.

De teams zijn multidisciplinair, inclusief de nodige opleidelingen (co-assistenten, haios, anios).

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep, een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je hebt je opleiding tot muziektherapeut succesvol afgerond. Je hebt bij voorkeur ervaring in de psychiatrie. Je kunt goed contact maken, en te allen tijde flexibel inspelen op hulpvragen van (heel) verwarde personen. Je beschikt over een goed klinisch observatie- en relativeringsvermogen en humor. Je kunt goed zelfstandig werken en lijnen uitzetten. Je bent gedreven om muziektherapie een gedegen positie in het team te geven.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 9 uur per week voor de duur van één jaar. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden.

FWG functiegroep 50 (€2091,00 - €3467,00, per maand bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende cao GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sport abonnement en pc privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Carina Barth, zorgmanager, 06 15 18 46 60
of solliciteer direct!

Je solliciteert via onze eigen website;

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/vaktherapie

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

2 August 2019  -  20 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.