Avatar
5 August 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Masterpsycholoog Basis GGZ Indigo Veluwe Vallei

Masterpsycholoog Basis GGZ (Ede, Veenendaal, Lunteren)

Wat ga je doen?

Als masterpsycholoog ben je behandelaar van een aantal cliënten onder verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog die regiebehandelaar is. Je verzorgt samen met de regiebehandelaar intakes en behandelt cliënten kortdurend volgens het KOPP-model. Daarnaast kijken jij en je collega’s samen met collega’s in de specialistische GGZ waar een aangemelde cliënt het beste kan worden behandeld. Het is een belangrijk onderdeel van je takenpakket om actief en enthousiast de samenwerking te zoeken (en vinden) met huisartsen, collega’s in de SGGZ en je directe collega’s in de BGGZ. Je ontvangt werkbegeleiding van een GZ-psycholoog.

Waar ga je werken?

In ons team is het kernwoord ‘afwisseling’. Niet alleen is er variatie in caseload en de hulpvragen, collega’s hebben ook meerdere werkplekken (in huisartsenpraktijken of bij Indigo in Ede en Veenendaal). We bieden zowel individuele als –binnenkort- ook groepsbehandelingen.
Het team bestaat, als het op volle sterkte is, uit GZ- en masterpsychologen, PIOG’s, een verpleegkundig specialist en een SPV. Er is een mooie mix tussen jeugdig enthousiasme en gedegen ervaring van in totaal ongeveer tien personen. Teamleden werken op verschillende locaties in de regio.
Indigo in Ede werkt mee aan een pilot waarin de generalistische basis GGZ een prominente schakel is in de GGZ-keten. Zo hopen we dat er nóg meer zorg-op-maat verleend kan worden, de wachtlijsten verkorten en er meer mensen in de basis GGZ kunnen worden behandeld. Wij willen en mogen groeien en innoveren. Aan jou om mee te denken en mee te werken!
Het Indigo-team valt onder de organisatie Pro Persona, een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. Pro Persona behandelt cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Naast een succesvol afgeronde opleiding tot psycholoog, ben je een zorgvuldig en stevig mens. Je beschikt over ijzersterke contactuele vaardigheden, die jou in staat stellen met wie dan ook een goed contact te hebben: met cliënten van jong tot oud met allerhande problematieken, en met collega-professionals binnen en buiten de organisatie, die niet altijd even makkelijk beschikbaar en/of bereikbaar zijn. Je hebt affiniteit en liefst ook ervaring met blended behandelen. Je houdt van een dynamische werkomgeving.

Opleidingsniveau: WO

Wij bieden

Wij bieden jou een functie waarin je je nog volop in de breedte kunt ontwikkelen, met een bruto maandsalaris in FWG 60 €2793,00 - €4355,00, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het gaat om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. De dinsdag werken staat wat ons betreft vast. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé. Binnen de organisatie is er de mogelijkheid om door te groeien naar een opleidingsplek voor GZ-psycholoog.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Michelle Timmermans, zorgmanager, 06 21 90 87 04 of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/masterpsycholoog-basis-ggz-indigo-veluwe-vallei

Reactietermijn

15 augustus 2019

5 August 2019  -  16 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.