Avatar
13 August 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

ANIOS Winklerkliniek Wolfheze

ANIOS voor Expertisecentrum Neuropsychiatrie; de Winklerkliniek in Wolfheze gezocht.

Wat ga je doen?

Je verleent medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert cliënten, stelt behandelplannen op voor medisch psychiatrische zorg en voert deze uit onder verantwoordelijkheid van een medische specialist.
Je behandeling en begeleiding van cliënten voldoen aan vastgestelde eisen van kwaliteit en kwantiteit en levert service in de vorm van hulp, begrip en waardering. Daarnaast zorg je ook voor een geordende administratie, zodat informatie snel en beschikbaar is voor andere gebruikers.

Waar ga je werken?

De Winklerkliniek is een klinische afdeling binnen Pro Persona GGZ, gespecialiseerd in neuropsychiatrie en gedragsneurologie bij volwassen patiënten (>18jr). De kliniek is gehuisvest in gebouw Quintet op de locatie Wolfheze.
Naast de kliniek is er ook de polikliniek Thalamus waar mensen voor ambulante behandelcontacten of diagnostiek terecht kunnen. De polikliniek is eveneens gevestigd in Wolfheze.
De Winkler Kliniek in Wolfheze is een van de grootste centra voor neuropsychiatrie en gedragsneurologie van Nederland en vervult een bovenregionale functie. De kliniek is gevestigd in een modern, ruim en licht gebouw. De kliniek beschikt over 40 behandelplaatsen, onderverdeeld in vier groepen van ongeveer tien patiënten. Er zijn drie gesloten groepen en één open groep. Tevens beschikken wij over een afzonderingskamer en een Special Care Unit (SCU). Iedere groep heeft een specifiek behandelmilieu, dat is afgestemd op de behoeften, de mogelijkheden en de beperkingen van de patiënten. Alle patiënten hebben de beschikking over een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. Het behandelteam bestaat uit psychiaters, een neuroloog, psychologen, een maatschappelijk werker, psychomotorische therapeuten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en verpleegkundigen en begeleiders. Ook psychiaters en verpleegkundigen in opleiding maken deel uit van het team. Onze behandeling is gericht op het bieden van hoog gestructureerde en voorspelbare zorg teneinde een veilige en optimale omgeving te bieden voor herstel.
Pro Persona MCZ maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

• Je beschikt over medische vakkennis op academisch niveau aangevuld met specifieke kennis op het gebied van psychiatrische en psychische problematiek en daarop gerichte medische behandelmethoden;
• je bent BIG-geregistreerd en beschikt over een AGB-code;
• je hebt ervaring op het gebied van (acute) psychiatrie;
• je hebt kennis van het aanbod en werkwijze van aanverwante vakgebieden en betrekt deze kennis in het eigen handelen;
• je hebt kennis van de organisatie, procedures, richtlijnen en wet- en regelgeving;
• je houdt het kennisniveau op peil door het volgen van landelijke ontwikkelingen, bijhouden van vakliteratuur, bezoeken van relevante congressen en symposia en volgen van bij- en nascholingen;
• je kunt snel beslissingen nemen inzake te plegen interventies en/of gedwongen opname, waar nodig in overleg met de verantwoordelijk medisch specialist;
• je beschikt over tact, een open en cliënt/patiëntgerichte houding, empatisch vermogen, je kunt een vertrouwensrelatie opbouwen met de cliënt/patiënt en kunt deze motiveren en stimuleren;
• je beschikt over overtuigings- en overredingskracht en bent in staat tegenstellingen te overbruggen en conflictsituaties te hanteren;
• je hebt consultatieve vaardigheden en kunt collega hulpverleners en stagiaires adviseren en begeleiden;
• je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• je beschikt over bewegingsvaardigheid voor het verrichten van medische handelingen;
• je hebt aandacht en opmerkzaamheid;
• je bent integer en betrouwbaar.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Een dienstverband voor bepaalde tijd tot april 2020.
FWG functiegroep 65 (€3.266,00 - €5.126,00)
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sport-abonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Natasja Simonis, zorgmanager, 06 52 55 97 20

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/anios-winklerkliniek-wolfheze

Reactietermijn

27 augustus 2019

13 August 2019  -  28 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.