Avatar
13 August 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Zorgmanager KVBO (mcz) Wolfheze

Juist binnen de ouderenkliniek in Wolfheze heb je als Zorgmanager een mooie baan!

Waarom? Wij zijn een afdeling die groot genoeg is om ambities waar te willen maken, maar klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Bovendien zijn we in ontwikkeling en met één van de afdelingen op weg naar een leerafdeling, wat uitdaging en mogelijkheden biedt.

Wij zoeken een tijdelijke collega Zorgmanager ter vervanging van het zwangerschapsverlof van onze collega. Ben jij een inspirerende, ervaren maar vooral enthousiaste Zorgmanager die tijdelijk mee wil bouwen aan een afdeling die volop in beweging is? Dan komen we graag met je in contact!

Aantal uren per week; 24,00 

Standplaats; Wolfheze

Soort dienstverband; tijdelijk voor de duur van 7 maanden

Wat ga je doen?

Als Zorgmanager vertaal je de missie en visie van de afdeling naar concrete plannen en acties en zorg je dat het team in staat is binnen de kaders de afgesproken doelen te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het managementcontract en draagt, door middel van het steeds verbeteren van het zorgproces, bij aan een hoge cliënttevredenheid en goede behandelresultaten. Prioriteiten liggen bij het opzetten van de leerafdeling, daarnaast ook bij de uitvoering van het personeelsbeleid, zoals verzuimbegeleiding en de werving en behoud van (nieuwe) medewerkers. Je draagt zorg voor het vinden van een goede balans tussen taken en mogelijkheden van en binnen het team, ziet toe op rooster en werktijdafspraken. In goede onderlinge afstemming draag je zorg voor de vereiste continuïteit, veiligheid en kwaliteit van zorg en behandeling.

Waar ga je werken?

Pro Persona MCZ maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

De afdeling

 

Triade 5-6 is een gesloten afdeling voor 22 cliënten verdeeld over 2 units. Er is binnen de behandeling veel aandacht voor structuur en gedragsregulering. Triade 5-6 maakt onderdeel uit van Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen (KVBO), een kliniek voor 123 cliënten die klinisch intensieve vervolgbehandeling in Wolfheze krijgen. In 2020 wordt Triade 5-6 een leerafdeling, waarbij opleiden onze belangrijkste taak wordt naast de behandeling die wij geven.

Wat vragen we van jou?

• Je hebt een relevante opleiding op HBO- niveau, aangevuld met een opleiding op managementgebied en je hebt ervaring opgedaan in het eigen vakdiscipline in een soortgelijke (GGZ) setting.

• Kennis en inzicht in algemeen-, financieel-, personeels- en informatiemanagement is noodzakelijk;

• Je bent in staat om richting en sturing te geven aan teams, kan overtuigen, stimuleren en veranderingen implementeren. Je weet tegengestelde opvattingen te overbruggen, draagvlak te creëren en je kunt omgaan met weerstand.

• Daarnaast ben je integer, doelgericht en initiatiefrijk, heb je humor en ben je een verbinder.

• Aantal jaren werkervaring: minimaal 5 jaar

• Opleidingsniveau: HBO

Wij bieden

Een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 oktober 2019 t/m 31 maart 2020

FWG functiegroep 60 €2.793,00 - €4.355,00 op basis van kennis en ervaring.

Werkdagen; in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Brigitte de Bruijn, Zorgmanager KVBO (0653875890, aanwezig ma-do) of Maaike Erkelens, Zorgmanager KVBO (0629003977, aanwezig ma-do).

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/zorgmanager-ouderen-met-leerafdeling-wolfheze

Reactietermijn

1 september 2019

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie!            

Controleer regelmatig je spam-box. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden; nader te bepalen.

13 August 2019  -   2 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.