Avatar
13 August 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ- psycholoog Team angst,- dwang en PTTS Arnhem 2019/138

Heb jij de nodige doorzettingskracht en creativiteit en wil jij:
• Diagnostiek en behandelbeleid bepalen, uitvoeren en bewaken;
• Met andere professionals behandelaanbod verbeteren en ontwikkelen;
• Kennis en kunde delen en leren van anderen?

Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je als regiebehandelaar koersbepalend. Je voert samen met je collega’s de behandelingen uit in een multidisciplinair team. Daarnaast verricht je intakes. Je bijdrage bij innovatie en ontwikkeling van behandelaanbod en teamontwikkeling wordt zeer gewaardeerd.

Waar ga je werken?

De afdeling Angststoornissen is onderdeel van de specialistische GGZ op de Braamberg in Arnhem. In ons multidisciplinaire team doen we ambulante behandelingen van cliënten met complexe paniek-, angst- en dwang- en posttraumatische stressstoornissen.
Kortdurende intensieve Trauma behandeling (ITB) en Focus zijn nieuwe, binnen Pro Persona ontwikkelde, behandelmodules naast de reguliere cognitieve gedragstherapie. Deze worden toegevoegd aan ons behandelaanbod, we bieden je hier scholing voor aan.

Wat vragen we van jou?

• Je hebt goed communicatieve vaardigheden en weet goed af te stemmen met collega’s en cliënten.
• Je bent integer en betrouwbaar
• Je bent in staat om kennis en ervaring op methodische en systematische wijze toe te passen.
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn bij het BIG register.

Opleidingsniveau: WO

Wij bieden

Het is ons streven om een langdurige verbintenis met jou als GZ-psycholoog aan te gaan.  Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep 65 (€3266,00 – €5126,00)
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Marieke Starink, 06 21 11 30 17 (zorgmanager) of Wim Braam, 06 54 60 56 25 (programmaleider).

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze eigen website:
https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/gz-psych-team-angst-dwang-ptts-arnhem-2019-138

Reactie termijn

13 september 2019

13 August 2019  -  14 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.