Avatar
16 August 2019 - Yvonne Moolenaar plaatste:

Vergelijking Zvw tarieven 2019 met 2020

GGZ Nederland heeft voor haar leden in bijgevoegde excel file de gepubliceerde tarieven 2020 naast de tarieven 2019 gezet. Hierbij is gebruik gemaakt van de maximum NZa tarieven uit de reeds gepubliceerde tariefbeschikkingen. Zorgaanbieders kunnen deze desgewenst zelf aanvullen met afgesproken tarieven en aantallen en zo gebruiken in de voorbreiding op de gesprekken met zorgverzekeraars. Wanneer de tarieven voor de forensische zorg worden gepubliceerd zullen deze ook aan het bestand worden toegevoegd. Het meest actuele bestand wordt steeds als bijlage toegevoegd. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Yvonne Moolenaar (ymoolenaar@ggznederland.nl ; 06-53677985)

 • Avatar
  21 August 2019 - Yvonne Moolenaar zei:

  Bovenstaand de laatste versie waarbij de laatste kleine foutjes eruit zijn gehaald en ook de forensische zorg is toegevoegd.

  Reageer op dit bericht
 • Avatar
  26 August 2019 - Miranda Janssens-Van den Bergh zei:

  Goedemiddag Yvonne,
  Ik ben benieuwd wat het effect van de nieuwe methode van het berekenen van de kapitaallasten voor behandeling is op de nhc voor behandeling. Heb jij hier meer zicht op? Wij vinden hier niets over terug. In het eindrapport is enkel de manier van berekenen beschreven.

  Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.