Avatar
30 August 2019 - Beverley Rose plaatste:

Symposium 'Werk Capabilities aan het Werk'

Wat men belangrijk vindt in werk (werkwaarden) en werkwaardering zijn sterk bepalend voor duurzame inzetbaarheid en psychische gezondheid van werknemers. Om duurzame inzetbaarheid te realiseren blijkt het werk-capability model effectief. In dit model ligt de nadruk op het inzetten van werkwaarden op de werkvloer.

In dit symposium gaan sprekers in op de ontwikkelingen en toepassingen van het werk-capability model en duurzame inzetbaarheid in arbeid. Ook presenteren een aantal onderzoekers praktijktools die de afgelopen vijf jaar zijn ontwikkeld binnen de Academische Werkplaats Arbeid en Gezondheid.

De dag wordt afgesloten met de afscheidsrede van prof. dr. Jac van der Klink getiteld 'Stenen houwen of kathedralen bouwen'.

Zie:

https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/tranzo/agenda/symposium-en-afscheidsrede-prof-vd-klink-11-oktober-2019

11 October 2019  -  11 October 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.