Avatar
19 October 2016 - Lonneke Schoo plaatste:

Training Shared Decision Making met ROM als informatiebron

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de training op 15 november a.s.!

In het landelijk project Doorbraak ROM is een training ‘Shared Decision Making met ROM als informatiebron’ ontwikkeld en meerdere malen aangeboden. Inmiddels zijn de twee Doorbraakrondes succesvol afgerond en wordt, gezien de grote belangstelling en positieve ervaringen, deze training nogmaals aangeboden voor een breder publiek.

Doorbraak ROM is een project voor vrijgevestigden en instellingen in de Geestelijke Gezondheidszorg en Verslavingszorg, in opdracht van het Landelijk Platform GGZ, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, het Nederlands Instituut van Psychologen en GGZ Nederland. De organisatie is in handen van het Trimbos-instituut en het project wordt gesubsidieerd door het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ.

Doelgroep

De training is bedoeld voor behandelaars en verpleegkundigen uit teams en vrijgevestigde praktijken.

Resultaat

Na afloop van de training hebben de deelnemers kennis over en inzicht in de betekenis en toepassing van Shared Decision Making met ROM in de behandelpraktijk. Ook hebben de deelnemers geoefend en handvaten gekregen hoe ROM optimaal te benutten tijdens evaluatie gesprekken met de cliënt en diens naasten over keuzes in de behandeling.

Praktisch

Heb je interesse om deel te nemen? Lees meer over de trainingen in het najaar 2016 en schrijf je in via: https://www.trimbos.nl/producten-en-diensten/trainingen/training/?event=64

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.