Avatar
28 June 2017 - Angélique Salimans plaatste:

GGz Centraal cliëntenpanel nú online

GGz Centraal heeft als eerste ggz-instelling de beschikking over een online-cliëntenpanel. Het lanceren van een online cliëntenpanel is een initiatief van de centrale cliëntenraad en de raad van bestuur van GGz Centraal.

Het Cliëntenpanel voorziet in de behoefte om de stem van de cliënt in de hele organisatie te laten weerklinken. In het cliëntenpanel worden bijvoorbeeld (nieuwe) initiatieven binnen GGz Centraal getoetst. Met hun deelname helpen de leden van het cliëntenpanel de kwaliteit van zorg binnen GGz Centraal te verbeteren. Ook wordt het cliëntenpanel ingezet om kwaliteitstoetsing vanuit cliëntperspectief verder vorm te geven. Cliënten van GGz Centraal kunnen zich voor dit panel aanmelden via de website van GGz Centraal. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op: www.ggzcentraal.nl/resultatenvertellen. Hier kunnen cliënten vinden hoe ze zich kunnen aanmelden.

GGz Centraal cliëntenpanel nú online
  • Avatar
    28 June 2017 - Olfert Koning zei:

    Wat een mooi initiatief Angélique! Goed dat de ervaring van cliënten op een laagdrempelige manier kan helpen om de kwaliteit nog verder te verbeteren.

    Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.