Avatar
25 July 2017 - Anne Wil Roza plaatste:

Implementatiedatum iWlz 2.0 per april 2018

Per 1 april 2018 wordt release 2.0 iWLz  geïmplementeerd via een big bang-scenario. Dat houdt in dat alle ketenpartijen op één moment overgaan op de nieuwe release.

Voorbereiding
Implementatie met een big bang vraagt om een goede voorbereiding van de migratieperiode. Zorginstituut Nederland brengt de komende tijd met ketenpartijen alle migratiestappen in kaart en werkt dit uit in een draaiboek.

Roadshows
Om alle betrokken ketenpartijen te informeren over de inhoud van de nieuwe release en de gevolgen die de invoering van iWlz2.0 kan hebben voor de administratieve processen, gaat Zorginstituut Nederland bijeenkomsten organiseren. Partijen in het iWlz-werkveld worden actief benaderd en op de hoogte gebracht over deze informatieve roadshows.

Vragen en contact
Hebt u vragen over de specificaties of over de implementatie van iWlz 2.0? Neemt u dan contact op met de Servicedesk iStandaarden via info@istandaarden.nl of (020) 797 89 48.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.