Avatar
12 September 2017 - Joost Kamoschinski plaatste:

Helpt u mee? Enquete brandveiligheid

Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland werken samen aan het programma De Zorg Brandveilig om zorginstellingen te ondersteunen een afgewogen risico-inschatting te maken over brandveiligheid. Voor dit programma worden zorgprofessionals (bestuur/staf, zorgmanagers, locatiemanagers en teamleiders) gezocht die de online vragenlijst willen invullen, zodat activiteiten van het programma nog effectiever kunnen worden.

Zorginstellingen zijn verantwoordelijk voor het creëren van een brandveilige omgeving voor hun cliënten / patiënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. Het landelijke programma De Zorg Brandveilig van Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland ontwikkelt sinds vorig jaar activiteiten om zorginstellingen hierin te ondersteunen.

Om toekomstige activiteiten zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk, zoekt het programma respondenten werkzaam in de zorg (bestuur/staf, zorgmanagers, locatiemanagers en teamleiders) die willen bijdragen aan een zogenaamde 1-meting. Door het invullen van een online vragenlijst helpt u het programma De Zorg Brandveilig om de reeds afgeronde activiteiten te evalueren, toekomstige activiteiten op de dagelijkse praktijk af te stemmen en de effecten van het programma te meten. En daarmee helpt u niet alleen het programma, maar de hele zorg inclusief uw eigen organisatie!

Vul de vragenlijst in

Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten en is volledig geanonimiseerd. Vul de lijst hier vóór 30 september in: https://goo.gl/forms/RHRdurF2mwdE8Rkt2. Alvast bedankt.

  • Avatar
    19 September 2017 - Jacob Wijnia zei:

    De vragenlijst is opgemaakt in google forms. Dat is in onze instelling (dr. Leo Kannerhuis) geblokkeerd, ook de veiligheidsindicatoren 2016 moest ik thuis invullen. Zijn er meer instellingen die dit soort vragenlijsten blokkeren ?

    Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.