Avatar
12 September 2017 - Jaap Schrieke plaatste:

Geslaagde kick-off Visievorming Informatievoorziening Waardegedreven Ggz

Op maandag 11 september beleefde het project Visievorming Informatievoorziening haar kick-off in de Observant. De eerste bijeenkomsten van de vier werkgroepen werden opgeluisterd door een officiële aftrap door Veronique Esman-Peeters, directeur van GGZ Nederland en lid van de stuurgroep. We kunnen terugkijken op een geslaagde start.

De werkgroepen werken, vanuit de achtergrond van een waardegedreven ggz, een visie uit  over  de informatievoorziening in de ggz er in 2025 uit idealiter uitziet en welke initiatieven noodzakelijk zijn om die te realiseren. De werkgroepen werken vanuit de thema’s Patiënt Centraal, Kerndossier Ggz, Uitwisseling in de Keten en Innovatie & eHealth aan het uitwerken van de visie en de beoogde stimuleringsprogramma’s.

Oproep patiënten en behandelaren
De werkgroepen zijn goed bezet maar vragen om een aanvullende bijdrage vanuit patiënten en behandelaren. We doen daarom een oproep aan vertegenwoordigers van cliëntenraden en behandelaren die bijvoorbeeld in gebruikerspanels van de EPD’s deelnemen om zich aan te sluiten bij dit initiatief. Zij kunnen in de komende bijeenkomsten aanschuiven of in de maand oktober via de mail reageren op conceptteksten, met desgewenst een telefonische toelichting.

Als u op één van deze manieren wilt bijdragen dan kunt u zich aanmelden bij Jaap Schrieke via jschrieke@ggznederland.nl

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.