Avatar
17 September 2017 - Debora Korporaal plaatste:

Onderzoek naar crisiszorg en herstel

MIND herhaalt het onderzoek naar crisisopvang en -zorg dat  in 2016 ook gehouden werd onder cliënten en familie. We willen graag horen wat goed gaat en wat beter kan. En ook wat heeft bijgedragen aan preventie en herstel. 

Het afgelopen jaar zijn veel veranderingen in gang gezet bij gemeenten, in de zorg en in de preventie. MIND wil weten wat mensen in de praktijk merken van die veranderingen. Ook kunnen ze weer tips en suggesties geven.  

                                     

Wie kunnen meedoen?

Mensen van 18 jaar of ouder die in 2017 te maken hebben gehad met psychische crisis worden uitgenodigd om de online vragenlijst in te vullen.

Ook familieleden kunnen meedoen. Ook mensen die een crisis juist konden voorkomen door preventie- of herstelactiviteiten.

 

Resultaten

De uitkomsten gebruiken we (uiteraard anoniem) om aanbevelingen voor zorg en herstel met instanties te bespreken. Bij 300 of meer reacties maken we ook een regionale vergelijking. Wilt u deze oproep ook in uw instelling bekend maken, dan stellen we dat zeer op prijs. 

                                        

Waar vindt u de enquête?

Voor de enquête klikt op de link https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/crisiszorgenherstel                                                                                                                               

Onderzoek naar crisiszorg en herstel
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.