Avatar
14 November 2017 - Hobbe Jan Hiemstra plaatste:

Blockchain in de GGZ interactieve inspiratie sessie 7 december

Beste collega’s

Op 7 december 14:00-17:30 organiseert E-Mence samen met Stichting Arq en Sogeti een interactieve inspiratie sessie over samenwerken aan Blockchain voor de GGZ.

Blockchain is een grote vlucht aan het nemen en ook in de zorg zijn de eerste stappen gezet denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van Mijn Zorg Log in opdracht van het Zorginstituut. “Blockchain geeft de mogelijkheid om de burger nog meer centraal te stellen”, aldus Peter Snaterse van Zorginstituut Nederland.

Andere sectoren zijn hier al volop mee bezig. Gezien de roep om PGO’s, meer samenwerken in keten, nieuwe privacy wetgeving en de regie van data bij de burger kan Blockchain technologie wel eens een grote impact krijgen op de GGZ.

Graag willen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden en kansen van deze technologie.
Sogeti gaat Blockchain uitleggen en ons inspireren met voorbeelden van Blockchain. Daarna gaan we samen aan de slag om kansen voor de GGZ te bepalen.
Blockchain is een complexe technologie, maar deze sessie is niet gericht op techneuten maar op de toepassing en mogelijkheden.

Agenda

  1. Uitleg over blockchain
  2. Samenwerken aan kansen en ideeën voor Blockchain
  3. Bepalen gewenste vervolgstappen.

Locatie

Nienoord 13, DIEMEN

Datum en tijd
Donderdag 7 december 2017 14:00-17:30

Aanmelden of afmelden

Per mail via h.hiemstra@arq.org

Met vriendelijke groet,

Hobbe Jan Hiemstra

Managing Director E-Mence
International e-Mental Health Innovation and Implementation Center

Tel: +31 6 30 10 53 56

Email: h.hiemstra@arq.org

 

14 November 2017  -   7 December 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.