Avatar
22 November 2017 - jolanda seinen plaatste:

De Firma Zorgbehang/ Audities nieuwe spelers en andere creatievelingen

De Firma Zorgbehang maakt theater waarbij eigen ervaringen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (GGz) bron van inspiratie zijn. Onze missie is de beeldvorming rondom psychiatrie positief te beïnvloeden. Onze voorstellingen en de gesprekken erna, zorgen voor herkenning, ontlading, verbazing, ontroering, openheid, betrokkenheid en begrip.

Muziek, (fysiek-) theater, beeld en persoonlijke verhalen worden samengebracht tot interdisciplinaire voorstellingen die raken. Hierbij spelen herkenning, verschillende perspectieven en humor een grote rol. Zo geven wij een andere kijk op de GGZ en maken zichtbaar én invoelbaar, wat normaal ‘achter het behang’ van huiskamers en zorginstellingen verborgen blijft.

Ben jij een echt theaterdier en heb je “iets” met GGz? Of zie jij op een andere manier een rol voor jezelf bij ons weggelegd? Kom dan auditie doen op vrijdag 19 januari.

Opgegeven/informatie via info@defirmazorgbehang.nl

 

De Firma Zorgbehang/ Audities nieuwe spelers en andere creatievelingen
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.