Avatar
14 December 2017 - Miguel Peres dos Santos plaatste:

Start nieuwe reeks cursus 'Herstellen doe je zelf'

Start op: Dinsdag 9 januari 2018 14.00 uur

Locatie: Zerboltstraat 63, Zwolle, Nederland

Herstellen doe je zelf is erop gericht het herstel te bevorderen van mensen met een psychische of psychiatrische beperking. De methode draagt bij aan empowerment, zelfwaardering, hoop en de kwaliteit van leven. De cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten.

Praktijkervaringen laten zien dat de deelnemers zich geïnspireerd en ondersteund voelen door de ervaringsdeskundige cursusleiders. Uit effectonderzoek blijkt dat de methode positieve effecten heeft op belangrijke aspecten van herstel, zoals empowerment, hoop en zelfvertrouwen.

De cursus start op 9 januari 2018 en beslaat 12 dinsdagmiddagen (van 14.00 tot 16.00). De cursus wordt gegeven door ervaringsdeskundigen en professionals van Stichting Focus en vindt plaats aan de Zerboltstraat 63. In koffie en thee wordt voorzien. Voor deelnemers is de cursus gratis, je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding voor het cursusmateriaal.

Voor meer informatie en aanmelding: focusopherstel@focuszwolle.nl of telefoon nummer 038-452 58 02.

9 January 2018  -  27 March 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.