Avatar
15 December 2017 - Marijke Verbeek plaatste:

Congres Rechtmatige Zorg op 19 april 2018

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert op donderdag 19 april 2018 het congres Rechtmatige Zorg in Amersfoort.

Programma

Het wordt een levendige dag die vooral bestaat uit deelsessies rondom cruciale bespreekpunten. Zomaar een greep uit onderwerpen die voorbijkomen: de gezamenlijke fraudeaanpak van zorgverzekeraars, horizontaal toezicht in de GGZ, vorderingen in de fraudeaanpak pgb en een leerzaam inkijkje in de opsporing van georganiseerde misdaad.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het voorkomen of bestrijden van fouten en fraude in de zorg. Onder meer voor medewerkers van zorgaanbieders, verzekeraars, gemeenten, patiënt- of cliëntorganisaties, toezichthouders, opsporing, handhaving en beleidsmakers.

Vanaf januari kunt u zich officieel inschrijven voor het congres. Voor een impressie van het vorige congres, klikt u hier voor het impressieverslag.

15 December 2017  -  15 January 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.