Avatar
3 January 2018 - dr. William Goossen plaatste:

Eerste cybersecurity conferentie voor de zorg

24 en 25 januari 2018 vindt de eerste cybersecurity conferentie voor de zorg plaats en tevens de officiële opening van Z-CERT, in Nieuwspoort Den Haag.

24 januari wordt Z-CERT officieel geopend in het bijzijn van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze dag is verder gevuld met keynotes, waaronder Dr Marie Moe en Alex Webling. Daarnaast worden er trends en ontwikkelingen gepresenteerd en worden er actuele cases gedeeld. U gaat naar huis met kennis over de laatste stand van zaken wat betreft cybersecurity en met concrete tips die u zelf kunt toepassen in de eigen instelling.

De tweede dag zal in het teken staan van informatieve en technische presentaties en workshops. Diverse experts, waaronder Carlo Klerk en Jeroen van der Ham zullen hun kennis met u delen, afgestemd op verschillende doelgroepen.

Noteer deze data vast in uw agenda, zodat u bij de officiële opening en eerste conferentie aanwezig kunt zijn. Bent u geïnteresseerd om een persoonlijke uitnodiging te ontvangen, mail dan naar megantomei@z-cert.nl.

Meer informatie over deze conferentie is te vinden op:

www.z-cert-cybersecurity.nl   

24 January 2018  -  25 January 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.