Avatar
8 January 2018 - Joost Kamoschinski plaatste:

Expertraad Argus pakt eenduidigheid registratie aan en vraagt uw hulp daarbij

Naar aanleiding van de vastgestelde definities van de verschillende dwangmaatregelen en de daaropvolgende rectificatie blijft er vanuit het werkveld behoefte aan meer duidelijkheid, met name over de vraag hoe verblijf in de IC-omgeving geregistreerd moet worden. Het is verstandig de recente ontwikkelingen ten aanzien van ruimtelijke alternatieven beter in kaart te brengen. In de huidige set is de intensive care unit niet omschreven, terwijl deze inmiddels wel in veel instellingen voorkomt. Er lijken tussen instellingen verschillen te ontstaan te aanzien van de registratie, bijvoorbeeld van begeleide) insluiting in de intensive care unit.

Onze vraag aan u:

Mocht u problemen ondervinden met bepaalde definities of registratieverplichtingen, dan kunt u deze voor 20 januari doorgeven aan GGZ Nederland (JKamoschinski@ggznederland.nl). Deze problemen en onduidelijkheden zullen dan de eerstvolgende expertraad van 25 januari meegenomen worden in de bespreking

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.