Avatar
10 January 2018 - Ineke Boeter plaatste:

Expertsessie: De businesscase van eHealth

Van 20 tot en met 26 januari 2018 vindt de eHealthweek voor de tweede keer plaats. Daarom organiseren wij op 25 januari om 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur) een expertsessie over de businesscase van eHealth.

Hoe bouw je een positieve 'businesscase' rondom eHealth? Zowel vanuit de theorie als de praktijk kijken we naar hoe je met een goede businesscase de kwaliteit van hulp/zorg kunt verhogen én als organisatie efficiënter kunt werken met een positief financieel effect.

Experts:

  • Tom Nij Bijvank - Algemeen directeur van Jouw Omgeving
  • Ype Brada - Hoofd Kennis, Innovatie, Communicatie en Kwaliteit bij Stichting Reik 
  • Jack van Gils - Managing Partner bij tBureau

Praktische informatie
Adres: Maliebaan 79, 3581 CG Utrecht
Tijd: inloop vanaf 14:00 uur, de expertsessie start om 14:30 uur.
Kosten: Gratis

INSCHRIJVEN

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar

25 January 2018  -  25 January 2018
Expertsessie: De businesscase van eHealth
  • Avatar
    11 January 2018 - Derk Mulder zei:

    Graag kom ik in contact met een GGZ instelling die E-Health zodanig heeft geïmplementeerd dat de behandelduur er aantoonbaar significant mee is verkort. Tijdens de startconferentie @PATIENTCONNECT presenteerde professor Aartjan Beekman van het VUMC onderzoek waaruit bleek dat zowel client als behandelaar tevreden waren over het E-health aanbod maar dat het geen invloed had op de behandelduur. Wie is het wel gelukt en wil ervaringen delen?

    Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.